Windows 10 "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL " (mavi ekran)

tayfunyalcin

Hectopat
Daha fazla  
'Monster abra a7 v7.1.2' model laptopta görüyorum belirttiğim sorunu. Bilgisayarı alalı 1 hafta olmadı kurulumunu kendim forumda ki yönergeler doğrultusunda yapmıştım. Son 3-4 gündur 'CS GO' oynarken aniden 'Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor.' sorununu alıyorum ve en alt kısımda da durdurma kodu olarak başlıkta belirttiğim şeyler yazıyor. İlgileriniz için şimdiden teşekkürler. Minidump dosyalarım: minidump.rar @Mikail Fidan @Recep Baltaş @claus @Murat5038 yardımlarınızı bekliyorum.

Konu güncel hala yardımlarınızı bekliyorum sayın yöneticiler.

Antivürüs varsa uyumsuzluktan olabilir,donanım sürücünde bir sıkıntı olabilir.Bütün aygıtlarının güncellendiğinden emin ol.

Antivürüs varsa uyumsuzluktan olabilir,donanım sürücünde bir sıkıntı olabilir.Bütün aygıtlarının güncellendiğinden emin ol.
Antivirüs yok tüm yazılımlar da güncel durumda minidump dosyamı kendim inceledim biraz anladıgım kadarıyla touch pad driverıyla alakalı ama o da sn güncel durumda

Freedos aldım kendim usb ile uefı kurulum yaptım, kendi sahip olduğum kodla da aktif ettim windowsu.Sorunumla alakası nedir ki?

Aldığınız yere bildirebilirdiniz yani direk kurulu gelseydi.Dediğiniz gibi incelediğinize göre touch pad den olabilir,inşallah çözebilen bir arkadaşımız yazar.Bu driver sorunları bilgisayarı formata kadar götürüyor bile.

Touchpad sürücünü güncelle, Acrobat Reader DC kaldır, Realtek sürücülerini güncelle.
DDU rehberine göre yeşilleri uygula, dahili ve harici GPU sürücülerini güncelle.
DDU hakkında pek bir bilgi sahibi değilim
biraz daha açıklayıcı olabilme şansınız var mı hocam? Ayrıca dahili ve harici gpu sürücülerinden kastınız hangileri.İlginiz için teşekkürler cevabınızı beklemekteyim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı