tutaryunus Kilopat Katılım 3 Kasım 2018 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2018 #1 Bilgisayarımı Windows 10'a güncelledim, taşınabilir harddiskime attığım dosyalarımı 100 KB, 300 KB gibi hızlarda aktarabiliyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Bilgisayarımı Windows 10'a güncelledim, taşınabilir harddiskime attığım dosyalarımı 100 KB, 300 KB gibi hızlarda aktarabiliyorum, yardımcı olabilir misiniz?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.492 Makaleler 60 Çözümler 818 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2018 #2 Taşınabilir HDD'de sorun olabilir. HD tune aracı ile healt kısmından bir görsel paylaşın. Artı 0 Eksi
Fragger Kilopat Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 659 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: Geforce RTX 4060 Ti Anakart: Asus Prime B550M-K İşlemci: Ryzen 5 5600 RAM: GSKILL 8GB RIPJAWS V 2x8 SSD: Samsung 980 Pro 2TB SSD2 : GOODRAM 512GB Monitör: Dell E2417H Sıvı Soğutma: PowerBoost NOBLE 120 Rainbow PSU: FSP 650W Cinsiyet Erkek Meslek Finans 14 Aralık 2018 #3 tutaryunus dedi: Bilgisayarımı Windows 10'a güncelledim, taşınabilir harddiskime attığım dosyalarımı 100 KB, 300 KB gibi hızlarda aktarabiliyorum, yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu durum genel olarak HDD'den kaynaklanmaktadır. Aynı işlemi harici HDD'den masaüstüne attığınızda bu sorunu yaşamayacaksınızdır. Artı 0 Eksi
tutaryunus dedi: Bilgisayarımı Windows 10'a güncelledim, taşınabilir harddiskime attığım dosyalarımı 100 KB, 300 KB gibi hızlarda aktarabiliyorum, yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu durum genel olarak HDD'den kaynaklanmaktadır. Aynı işlemi harici HDD'den masaüstüne attığınızda bu sorunu yaşamayacaksınızdır.
gkhn01 Hectopat Katılım 20 Eylül 2013 Mesajlar 64 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Masaüstü Yazılım Geliştiricisi 14 Aralık 2018 #4 tutaryunus dedi: Bilgisayarımı Windows 10'a güncelledim, taşınabilir harddiskime attığım dosyalarımı 100 KB, 300 KB gibi hızlarda aktarabiliyorum, yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarında dediği gibi büyük ihtimalle HDD de problem var. HDD Tune programıyla tarama yaptırıp ekran görüntüsü atar mısın? HDD Tune programının kullanımını aşağıda ki videodan bakabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
tutaryunus dedi: Bilgisayarımı Windows 10'a güncelledim, taşınabilir harddiskime attığım dosyalarımı 100 KB, 300 KB gibi hızlarda aktarabiliyorum, yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarında dediği gibi büyük ihtimalle HDD de problem var. HDD Tune programıyla tarama yaptırıp ekran görüntüsü atar mısın? HDD Tune programının kullanımını aşağıda ki videodan bakabilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et