Windows 10 Düşük Dosya Aktarım Hızı

tutaryunus

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı Windows 10'a güncelledim, taşınabilir harddiskime attığım dosyalarımı 100 KB, 300 KB gibi hızlarda aktarabiliyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Bilgisayarımı Windows 10'a güncelledim, taşınabilir harddiskime attığım dosyalarımı 100 KB, 300 KB gibi hızlarda aktarabiliyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Bu durum genel olarak HDD'den kaynaklanmaktadır. Aynı işlemi harici HDD'den masaüstüne attığınızda bu sorunu yaşamayacaksınızdır.

Arkadaşlarında dediği gibi büyük ihtimalle HDD de problem var. HDD Tune programıyla tarama yaptırıp ekran görüntüsü atar mısın? HDD Tune programının kullanımını aşağıda ki videodan bakabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…