Windows 10 Düşük Performans ve Kasma Sorunu

Cordath

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bugünlerde çok sık karşılaştığım bir sorun için yardım istiyorum. Birkaç ay öncesine kadar Windows 7 Home Premium sürümünü kullanıyordum. Fakat birden Windows 10'a geçme isteği içimden geldi. Yaklaşık 1 aydır Windows 10 kullanmaktayım fakat bilgisayar ara ara donmalar (donduğu sırada ses de kasıyor, yani anlık bulunan ses takılıyor) yaşıyorum. Bilgisayarda fazla zorlayacak bir program yok sadece PES 2016 ve Avira Antivirüs bulunuyor. Acaba Windows 7 ye tekrar geçmeli miyim? Yoksa bu sorunun başka çözümü var mıdır?
Yardımcı olabilirseniz gerçekten mutlu olurum.
İyi günler.

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı2.PNG
Ekran Alıntısı3.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar bu sorun bende de oluyor. Mesela Critical OPS oynarken sonlara doğru kasıyor bende kapatınca ses takılıyor. Ondan sonra bir süre Windows 10 kasıyor.

19 Mayıs - 11 Haziran arası tatil için İstanbul'a gitmiştim ve bu sırada, Creator's Update'e bir güncelleme daha gelmiş. Dün itibari ile bu güncellemeyi yaptım ve dünden beri, bilgisayarımda ve oynadığım oyunlarda inanılmaz kasmalar, donmalar oluyor! İlk başta ekran kartı güncellemesindendir belki dedim ve 2 sürüm öncesini yükledim ama meğer ekran kartı sürücüsünden değilmiş. Dünden beri CS:GO bile oynayamıyorum! Normalde CS:GO'da 120 FPS alırdım ama 30-50 FPS arasına düştü!

Windowsun eskitme politikası , windows 7 ye dönün derim

Yakında Microsoft, Windows 7'ye olan desteğini kesmeye başlayacak. Bence hiç lüzûmu yok.

Windowsun eskitme politikası , windows 7 ye dönün derim
Bende onu planlıyordum fakat benden çok daha düşük sistemlere bile forumda sürekli en güncel olanı yani Windows 10'u kullanın diyorlar. O konuda kafam karıştı , benim sistem (güzel demiyorum) Windows 10 u takılmalarla kaldırıyorsa benden düşük sistemdekilere nasıl önerilebiliyor ?

19 Mayıs - 11 Haziran arası tatil için İstanbul'a gitmiştim ve bu sırada, Creator's Update'e bir güncelleme daha gelmiş. Dün itibari ile bu güncellemeyi yaptım ve dünden beri, bilgisayarımda ve oynadığım oyunlarda inanılmaz kasmalar, donmalar oluyor! İlk başta ekran kartı güncellemesindendir belki dedim ve 2 sürüm öncesini yükledim ama meğer ekran kartı sürücüsünden değilmiş. Dünden beri CS:GO bile oynayamıyorum! Normalde CS:GO'da 120 FPS alırdım ama 30-50 FPS arasına düştü!

Yakında Microsoft, Windows 7'ye olan desteğini kesmeye başlayacak. Bence hiç lüzûmu yok.
Bilgim olsa yardım edebilirdim dostum. Fakat Creator's Update i geçmiş güncellemeyle kullanabiliyorsanız deneyin derim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı