Windows 10 editli Ghost spectre güvenilir mi?

Üzerinde oynanmış Windows sürümlerine pek güvenmemek lazım, eğer illaki kullanılacaksa güvenilirliğinden emin olunmalı çünkü böyle Windows sürümlerine aşırı kolay bir şekilde araya virüs enjekte edilebiliyor.

Reddit'ten okuduğum bazı mesajlara göre, bu tür işletim sistemlerinde yapımcının içerisine koyduğu virüsleri antivirüs programları bulamıyormuş.

Benim önerim kurmamanız olacaktır fakat illaki kuracaksanız, kuracağınız değiştirilmiş Windows sürümünün güvenilirliğini iyice araştırın.

Üzerinde oynanmış Windows sürümlerine pek güvenmemek lazım, eğer illaki kullanılacaksa güvenilirliğinden emin olunmalı çünkü böyle Windows sürümlerine aşırı kolay bir şekilde araya virüs enjekte edilebiliyor.

Reddit'ten okuduğum bazı mesajlara göre, bu tür işletim sistemlerinde yapımcının içerisine koyduğu virüsleri antivirüs programları bulamıyormuş.

Benim önerim kurmamanız olacaktır fakat illaki kuracaksanız, kuracağınız değiştirilmiş Windows sürümünün güvenilirliğini iyice araştırın.

Dediklerinize katılıyorum ancak kanalın sahibi videolarda like oranı fazla pek sorun olacağını zannetmiyorum ancak genede kurmayacağım içime şüphe düşürdünüz :)

Dediklerinize katılıyorum ancak kanalın sahibi videolarda like oranı fazla pek sorun olacağını zannetmiyorum ancak gene de kurmayacağım içime şüphe düşürdünüz. :)
Hocam amacım kesinlikle sizin içinize şüphe düşürmek değil. :D Videonun like oranı yerine, işletim sistemi ve güvenlik konusunda bilgi birikimi olan insanların o Windows sürümü hakkındaki düşüncelerini araştırmak daha önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı