Windows 10, Education key ile aktif etme

Yer
Aydın/Çorum
Daha fazla  
Meslek
Hemşire
Windows 10 iso dosyası ile kurulum yaptıktan sonra Dreamspark'tan aldığım Win10 Education sürümünün ürün anahtarı ile etkinleştirme yapabilirim miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabiki yaparsınız.Bu nasıl soru, Microsoft zaten sana Windows 10 aktifleştir diye veriyor keyi.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Lakin ne yazık ki söylediğiniz gibi olmadı. Microsoftun sitesinden indirdiğim iso dosyasından kurulum yapmayı denedim ve key istediği ekrana geldiğinde elimde bulunan keyi giriş yaptım ve "Ürün anahtarı bu sürümle uyumlu değildir." gibi bir ifade ile kabul etmedi. Bende daha sonra keyi kabul eden kurulum dosyalarını iso dosyası haline getirdim lakin kabul edeceğini düşündüğüm için henüz denemedim. Denediğim zaman sizlere de yazarım.

İyi forumlar.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Lakin ne yazık ki söylediğiniz gibi olmadı. Microsoftun sitesinden indirdiğim iso dosyasından kurulum yapmayı denedim ve key istediği ekrana geldiğinde elimde bulunan keyi giriş yaptım ve "Ürün anahtarı bu sürümle uyumlu değildir." gibi bir ifade ile kabul etmedi. Bende daha sonra keyi kabul eden kurulum dosyalarını iso dosyası haline getirdim lakin kabul edeceğini düşündüğüm için henüz denemedim. Denediğim zaman sizlere de yazarım.

İyi forumlar.
Kurulum ekranında key girmeyi atlayın ve Windows'u boot edip LAN/Ethernet sürücülerini kurup "Bu Bilgisayar"a sağ tıklayıp Windows'u aktifleştir diyip oradan aktifleştirin. Saygılarımla. :)

İyi forumlar.
Merhaba FreeDOS sistem bir bilgisayar aldım ve üniversite öğrencisiyim. DreamSpark artık çıkmıyor sanırım eskide kaldı ama onun yerine onthehub.com adlı bir site ile alımlar devam ediyormuş sanırım. Okul kimliğim ile giriş yaptığımda Windows 10 Education sürümünü öğrencilere ücretsiz verdiklerini gördüm. Nasıl indirdiğinizi ve kurduğunuzu rica etsem anlatır mısınız pek bir bilgim yok sanırım aldığımda elime bir key gelecek. Biraz hortlatmış gibi oldum ama bu konuyu çözmeye ihtiyacım var. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı