Windows 10 eklenilen Microsoft hesabını kaldırmak

erhan19

Megapat
Daha fazla  
Kısaca başlıkta belirttiğim gibi yanlışlıkla eklediğim Microsoft hesabını kaldırmak istiyorum çünkü artık girişte parola soruyor.

Uzunca yazmak gerekirse; birkaç yerde Xbox DVR'ın performans düşüklüğüne sebep olduğunu okudum ve kaldırmak istedim. Yine Technopat'taki şu adımları takip ederek kapatmaya çalışıyordum. İlk çözümde uygulamayı açmam ve giriş yapmam isteniyordu, bende diğer çözümü okumadan direk atlayınca Microsoft hesabımı kaydettim. Xbox DVR'ı kayıt defterinden kapattım ancak şuanda eklediğim Microsoft hesabımı kaldıramıyorum. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Düzenleme= Ayarlar -> Hesaplar -> Bilgileriniz kısmında "yerel hesap ile oturum aç" seçeneğine tıklayın, adımları takip edin ve sorun çözülüyor. Bu işlemi yaptıktan sonra yine hesap ayarları kısmından "e-posta ve uygulama ayarları" kısmında mevcut Microsoft hesabını kaldırmayı unutmayınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı