Windows 10 ekran görüntülerini otomatik kaydetmek mümkün mü?

İster jpg ister png olsun %100'den %1'e kadar istediğin kaliteyi seçebilirsin. PNG %100 zaten en kayıpsız format. Ekran çözünürlüğüne göre neyse birebir o olur. Senelerdir kullanırım ve kullanan yüzssbinlerce kişi de var. En hafif ve güvenilir programlardan biridir. Kurup denesen zaten bunları bile sormana gerek kalmayacak. Çok hoşuna gidecek. Mesele seçtiğin alanı ister dilediğin yere kaydedebiliyor istersen de panoya kopyalayabiliyorsun. Araştır bak göreceksin.
Şimdi yükledim bakıyorum. Şöyle bir sorum var: Ben kısayolu kullanıp o alanı seçtikten sonra kendisi otomatik ben "Kaydet" demeden önceden belirlediğim konuma o ekran fotoğrafını kaydedemiyor mu? Oyunlarda büyük bir kayıp yaşamak istemiyorum.

Ayrıca ChatGPT'ye bu konu hakkında soru sordum ve bana şu cevabı verdi:
1738262094686.png

Oyunlarda hiç denemedim hocam. Ben işim gereği grafik tasarım yaparken aradabir bazı aşamaların ekran görüntüsünü alıp paylaşıyorum. Seçili alan hatırlama var ama. Tam ekran görüntüsünü anında kaydet seçeneği işinize yarayabilir ayarlarda. Sağ altta ikonuna sağ tıklayıp ayarlar deyince sekmeler arasında gezinin. Ayarları kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı