Çözüldü Windows 10 ekran parlaklığı değişmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Full Bridge Rectifier
Laptop kullanıyorum ve Windows 10 yükledim fakat ekran parlaklığımı değiştiremiyorum. Ekran kartı sürücüm güncel. Bilgisayarımın kendi sitesinden Intel in dahili grafik sürücüsünü yüklemeye çalıştım fakat alakasız bir şekilde Intel Turbo Boost kurulum ekranı geliyor. Nasıl parlaklığı ayarlanabilir hale getirebilirim?

Çözüm
Şimdi şuan ki ati sürücüsünü kaldırın. Buradaki sürücüyü donanım yöneticisinden elle yükleyin ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-07-20 143536.png
    Ek Açıklama 2020-07-20 143536.png
    33,9 KB · Görüntüleme: 117
Sizin bilgisayarda intel hd grafik yok ki? Bilgisayarın tam modelini paylaşır mısınız?
Ayrıca işlemcinin üzerinde grafik yongası var araştırmama göre:
Sizin bilgisayar amd chipset'li intel değil buradan vga driver ama ati olanı indirip kurun. İntel ile ilgili bir driver kuramazsınız.
AMD sürücüsü kurulu zaten.
Arkadaşlar yardım edin lütfen Windows 7 ye geçmek istemiyorum sırf parlaklık ayarı yüzünden zaten desteği de bitti.

Dosya Ekleri

• indir (1).jpg
    indir (1).jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 99
Bazı üreticiler aynı modelin hem amd hem de intel chipset'li modelini üretiyor ama driver sitesinde bunları karışık veriyor ki kafamız karışsın. Buradan ati ve diğer sürücüleri kurun son olarak bilgisayarı yeniden başlatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı