Windows 10 ekran parlaklığı değişmiyor

Bilgisayar dondu diye tuşuna basılı tutup kapattım, basmaz olaydım. Geri açtığımda son parlaklıkla açıldı ve değiştiremiyorum şu anda. Monitörü kaldırdım, geri yükledim, sürücüler zaten güncel. Aşırı derece parlak geliyor gözüme. İlk açılışta normal düşük parlaklıkta açılıyor, sonra bir anda son parlaklık oluyor. Niye?

Masaüstü ise ekran kartı yazılımı veya monitör üzerinden yapılabiliyor. Laptoplarda parlaklık ayarı oluyor. Bir de dediğiniz gibi bazı monitörlerin yazılımı oluyor. Gece ışığını da kontrol edin. Açıksa kapatın.

Masaüstü ise ekran kartı yazılımı veya monitör üzerinden yapılabiliyor. Laptoplarda parlaklık ayarı oluyor. Bir de dediğiniz gibi bazı monitörlerin yazılımı oluyor. Gece ışığını da kontrol edin. Açıksa kapatın.

1- laptop ve konuyu dikkatli okumamışsınız sanırım. Değişmiyor tuşlarla da ayarla da. 100 yapsam da aynı 0 da yapsam değişen bir şey yok.
2-Gece ışığı açık değil.

Bir çözümü yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopun tam özellikleri nedir? Verdiğiniz bilgilerde eksiklikler var. Bu sebeple genel olarak yorum yaptım.

Donanım özellikleri elbette. Modeli ile birlikte yazar mısınız?

İlk olarak Güvenli Mod'da DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın.
Daha sonra ise ilk olarak İntel daha sonra ise NVIDIA sürücüsü kurup deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha sonra ise ilk olarak Intel daha sonra ise NVIDIA sürücüsü kurup deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir sıkıntı çıkmaz değil mi? Bilgisayar bozulsun istemiyorum. Bir de tek tek yapsam olur mu ikisini birden değil de?

Daha sonra ise ilk olarak Intel daha sonra ise NVIDIA sürücüsü kurup deneyin.

Bir de şöyle bir şey buldum, alakası olabilir mi?

1661332750086.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada da zaten hata vermiş. Güvenli Mod'da ikisini birden yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı