Windows 10 ekranın donup kapanması

İsmetime

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Radeon RX580 Series
Arkadaşlar son zamanlarda bilgisayar bir anda donup kalıyor. Bilgisayar açılırken hoş geldiniz yazısında bile donabiliyor ve bilgisayarın fişini çekmeden kendine gelmiyor.
DxDiag'dan ekran kartıma bakacaktım ve "Radeon RX 580 series cihazında bir sorun oluştu. Daha fazla bilgi için 'grafik cihaz sürücü hata kodu 22' aratın " hatasını gördüm. Driverları çöktükçe her seferinde güncel olanı yeniden indiriyorum ama yine de bir süre sonra yeniden çöküyor. Yardımcı olursanız sevinirim

bilgisayarı ilk aldığımda çakma kullanıyordum formattan sonra ürün anahtarı gitti şu anda windows aktif değil
Format atmak senin için sorun oluşturmu acaba daha performanslı bir win10 sürümü önerebilirim

şuan bedava sürüm kullanıyorum çakma kullanıyordum ancak formattan sonra gitti

format şuan atamam ancak windowsu orjinal olarak lisanslayabilirim işe yarayacağını düşünüyorsan

format şuan atamam ancak windowsu orjinal olarak lisanslayabilirim işe yarayacağını düşünüyorsan
Windows 10 1809 Home SL yada Windows 10 1903 Home SL önerebilirim üstüne playbook yaptıktan sonra rahat rahat kullanırsızınız

Lisanslamak pek bir işe yaramaz 🥲

Technopat Haberler

Geri
Yukarı