Windows 10 en hafif sürüm hangisi?

Berkozg

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 gb ddr3
SSD veya HDD modeli
1tb hdd
Ekran kartı
hd graphics 4000
Anakart
phoenix anakart
İşlemci
intel i5 3.nesil
Selam. Ben eski laptopumda birkaç işler yapacağım. Maç izleme falan, ara sıra da seyahat durumunda kodlama yapmak için lazım fakat ara sıra donma kasma oluyor. Oysaki Pentium 3 işlemcili 2 GB RAM'li Ultra eski sitemim kasmadan açıyor, bu yüzden daha iyi olması için laptopuma Windows 10 kurmak istiyorum fakat hiçbir yerde o kadar hafif Windows bulamadım.

Sizin öneriniz nedir? Link bırakırsanız iyi olur.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. Ben eski laptopumda birkaç işler yapacağım. Maç izleme falan, ara sıra da seyahat durumunda kodlama yapmak için lazım fakat ara sıra donma kasma oluyor. Oysaki Pentium 3 işlemcili 2 GB RAM'li Ultra eski sitemim kasmadan açıyor, bu yüzden daha iyi olması için laptopuma Windows 10 kurmak istiyorum fakat hiçbir yerde o kadar hafif Windows bulamadım.

Teşekkürler.
Windows 10 Home 1709.

Teşekkürler.

Kodlama ve maç izleme gibi işler için kullanacaksan Linux tarafı çok daha iyi olur.

Linux Mint Xfce veya Lubuntu yükleyebilirsin. Gayet hafiflerdir ve Ubuntu tabanlı oldukları için de hakkında bilgi bulman oldukça kolay olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı