Windows 10 En Kolay Format Atma Yöntemi

Ortada virüs nerede fol nerede yumurta nerede? Hala benimle sidik yarışındasınız, ve hala bir çözüm üretmiyorsunuz...

Anladım hocam, sizlere kolay gelsin - hayatınızda çok ihtiyacınız olacak- iyi çalışmalar. :)

Üslubun doğru değil.

@Megaton Sıfırlama ile formatın aynı olmadığını, konu sahibinin de belirttiği üzere "temiz kurulum" kapsamına girmediğini düzgün bir şekilde açıkladı.

@saliholoji bak dostum beni öyle kızdıramazsın o oltalama saldırılarını başkalarına yap ya da deneme bence beceremiyorsun.
Gelelim yumurtaya;
Bekle iki dakika işim var.
Gelelim mi gelmeyelim mi? İşiniz mi var,iki dakika mı bekliyim,dost muyuz değil miyiz, noluyor ya? Kapımı kim yumrukluyor? :)
-
Üslubun doğru değil.

@Megaton Sıfırlama ile formatın aynı olmadığını, konu sahibinin de belirttiği üzere "temiz kurulum" kapsamına girmediğini düzgün bir şekilde açıkladı.
Ben bir çözüm sundum, kullanır kullanmaz ona kalmış...
Benim çözümümü bizlemek yerine güzel bir çözüm önerisi sunsanız fena olmaz aslında.

Bir çözüm önerisi sunsanız fena olmaz aslında.

Benim mesajımda cevap var zaten okusaydınız bir zahmet ayrıca;

1592755326906.png

Sıfırlamak format değilse sizinki de çözüm değildir bunu anlayın artık.
Örneğin BIOS virüsü belki biliyorsunuzdur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fazla bilgi beyin pardon göz çıkarmaz araştırın.

Virüs için yaptım ama sonuç değişmedi.
Zararlı temizliği için format iyi bir yöntem değil. Halk arasındaki gibi "virüs bulaştı format at" yöntemini doğru bulmuyorum. Zararlılara karşı AV kullanılmalıdır. Fidye zararlısı gibi bir şey bulaşsa dosyayı format atarak mı çözeceksin? Aynı şekilde, dosyalar şifrelenince AV yükleyenlere "günaydın" derim. AV zararlı bulaşmadan önce yüklenmeli ve kaldırılmamalı ki dünyada bu kadar sorun yaşanıyorken sorunlarınıza bir de üstüne fidye zararlısı gibi bir şey eklenmesin. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı