Windows 10 En Kolay Nasıl Format Atılır?

Nhympex8287

Decapat
Daha fazla  
İzlediğim videolarda bilgisayarın üstünden programsız, flash belleksiz format atıyorum diyorlardı. Bu doğru mu ben de yapabilir miyim?

Link
Link2

Sorunum SSD'deki boş alanın sürekli kendi kendine gitmesi. Virüs olduğundan eminim. Araştırdım başka parçalara sıçrayabilirmiş ondan dolayı hızlı ve doğru yapmak istiyorum. Attığım videolardaki gibi yaparsam format atmış olur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bunun için de format diyebiliriz fakat temiz kurulum yapmanızı öneririm ve daha sağlıklı olur. Kurulum sonrası güncellemelerinizi yapar, sürücülerinizi kurar kullanırsınız. Aşağıdaki rehberde her şey açıkça anlatılıyor. Bu şekilde uğraşamam derseniz belirttiğiniz gibi sıfırlama da bir seçenek.

Evet, bunun için de format diyebiliriz fakat temiz kurulum yapmanızı öneririm ve daha sağlıklı olur. Kurulum sonrası güncellemelerinizi yapar, sürücülerinizi kurar kullanırsınız. Aşağıdaki rehberde her şey açıkça anlatılıyor. Bu şekilde uğraşamam derseniz belirttiğiniz gibi sıfırlama da bir seçenek.

Çok teşekkür ederim kafamı ağrıtır diye düşünmüştüm içim rahatladı...

Sizin sorduğunuz geçici çözüm gibi fakat format diye adlandırdığımız olay daha derinlemesine temizleyip sorunları daha iyi çözüyor.

10 yıllık bir laptopa windows 10 kurmak mantıklı olur mu? Orjinal windows sürümü 7 olan bir laptop. Rufus ile windows 7 kurabilir miyim aynı videodaki şekilde?
Pek mantıklı olmaz ama bazen Windows 10 eski sistemlere can katıyor.
Benim asıl amacım virüsü gidertmek. Hızında performansında herhangi bir problem yok.
Virüsleri öyle temizleyemezsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı