Emirolord Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 510 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #1 Merhaba, arkadaşımla Ready or Not indirdik. İlk olarak ben kurup açtım oyun bende açıldı, fakat arkadaşım kurduğunda ve açmayı denediğinde error 126 diye bir hata veriyor bunu nasıl çözebiliriz?
Merhaba, arkadaşımla Ready or Not indirdik. İlk olarak ben kurup açtım oyun bende açıldı, fakat arkadaşım kurduğunda ve açmayı denediğinde error 126 diye bir hata veriyor bunu nasıl çözebiliriz?
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.140 Çözümler 12 Yer Rize 9 Ocak 2023 #2 WinThruster İndiriliyor... bu uygulamayla tarama yapıp onarılıyor galiba. Artı 0 Eksi
KS KS Emirolord Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 510 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #3 Sauron u anlamak dedi: WinThruster İndiriliyor... bu uygulamayla tarama yapıp onarılıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bi işe yaramamış dostum. ayrıca antivirüs yüklemiş arkadaşım silemiyor. .D Artı 0 Eksi
Sauron u anlamak dedi: WinThruster İndiriliyor... bu uygulamayla tarama yapıp onarılıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Bi işe yaramamış dostum. ayrıca antivirüs yüklemiş arkadaşım silemiyor. .D