Windows 10 eski güncellemeyi gösteriyor

yigitcapone

Hectopat
Windows 10 güncellemelerini her geldiğinde yapıyorum bilgisayarıma 1-1.5 hafta önce format attım fakat son 3-5 gündür attığım güncellemeler bilgisayarda yavaşlığa neden oldu şu an siliyorum fakat 2022 yılına ait güncelleme geçmişi gösteriyor bu ne alaka acaba birisi açıklayabilir mi? 1.-1.5 hafta önce problem yoktu CS:GO ve CS2 oynuyorum hiçbir sorun yoktu fakat son 1 haftadan fazladır yüksek derecede lag sorunu yaşıyorum pingim düşük ama yüksek lag var Ethernet kablom yeni acaba güncellemeyle alakası olabilir mi? CS:GO resmi sunucularda en üst sağ köşede Viyana veya varşova serverlarına atıyor ve kırmızı renkte Ms'i yüksek şekilde oyunu oynanmayacak derecede laglı sunuyor acaba bu sorun csyle alakalı yoksa benim internetimle mi alakalı? Bu arada sadece CS:GO'da yaşıyorum normal internet kullanımımda problem yok. Başkaları CS:GO ve CS2'de lag sorunu yaşamıyor sadece bende var. İyi sosyaller teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus ile Windows'un kendi sitesinden indirdiğiniz ISO dosyasıyla temiz kurulum yaptınız değil mi?

Formattan sonra güncelleştirmeleri denetleyin ancak ekstra yani ön izleme şeklindeki opsiyonel güncelleştirmeleri yapmayın.

Tabii formattan önce BIOS güncelleyin. Dediklerimi yaptıktan sonra sırasıyla ekran kartı, yonga seti, anakartın sitesinden ses, Ethernet gibi driverlar ve daha sonrasında varsa monitör, SteelSeries GG (ekipman) gibi indirebileceğiniz geriye kalan driverlar.

Tüm driverları üreticilerin kenti sitesinden indirmeye özen gösterin.

İstersen tüm sistem bileşenlerini at ben sana driverlarını atayım kur. Olmazsa Rufus ile temiz kurulum yapıp tekrar denersin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı