Windows 10 eski versiyona dönmek sorun yaratır mı?

mehmetatt222

Zeptopat
Daha fazla  
Windows 10 eski versiyona değiştirmek istiyorum. Eski flash diskimde zaten eski versiyonu var. Bunu değişirsem olur mu? PC'ye bir şey olur mu?

Aslında pc ye bir şey olmaz ama ürün anahtarıyla ilgili bir problem çıkabilir. senden tekrar ürün anahtarı isteyebilir eğer ürün anahtarın varsa bu hiç bir sorun değil istediğin gibi işini yapabilirsin ürün anahtarın yoksa google o windows sürümüne göre anahtar bulabilirsin.

Eski dosyalarıma bir şey olmaz yani?

Eski dosyalarıma bir şey olmaz yani?

Aslında PC'ye bir şey olmaz ama ürün anahtarıyla ilgili bir problem çıkabilir. Senden tekrar ürün anahtarı isteyebilir eğer ürün anahtarın varsa bu hiçbir sorun değil istediğin gibi işini yapabilirsin ürün anahtarın yoksa Google o Windows sürümüne göre anahtar bulabilirsin.

Bunu ben de düşündüm çoğu zaman. Ama Windows Update ve bileşenlerle uğraşmak istemedim. Sürekli bildirim gelecek rahatsız edecek, otomatik indirmeler vs.

En üstteki seçeneği kullanacağım.

Dosya Ekleri

• sadsdsdasdsadsaddssd.PNG
    sadsdsdasdsadsaddssd.PNG
    169,6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı hem sıfırlayabilirsin hem de dosyalarının veya uygulamaları saklayabilirsin şu anda. Bundam tam emin değilim ama USB flash bellekle daha önce kurulum yaptıysan biliyorsundur,
Evet, bir şey olmaz.

Bilgisayarı hem sıfırlayabilirsin hem de dosyalarının veya uygulamaları saklayabilirsin şu anda bunda tam emin değilim ama USB flash bellekle daha önce kurulum yaptıysan biliyorsundur.

Daha önce birçok defa yaptım ama sadece format attım. Burada önemli olan şey eski versiyona sokmak ve dosyalarıma bir şey olmaması.

Evet en üsteki seçeneği kullan.
Kurulum yani Windows kurulduğunda 10 saniyelik kapanma süresi var, o anda flash belleği çek.

Hizmetlerden Update'i kapatırsınız olur biter sizi rahatsız etmez.
Olmaz işte keşke o kadar basit olsa. Onun yerine gider Windows 7 yüklerim aynı hesaba denk geliyor. Kalite güncelleştirmeleri önemli. Resizable bar, Directx 12 Ultimate güncellemesi vs. çok şey var siz araştırmıyorsunuz herhalde güncelleme yaparken yeni gelen güncelleme ne için diye bir yama notlarını okuyun. Okuduktan sonra emin olun böyle bir şey yapmazsınız. Özellikle bilgisayarınız yeniyse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı