Windows 10 etkinleşmeme sorunu

UnknowUser

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir sorun nedeniyle anakartımı değiştirdim, yeni anakartı takınca temiz bir kurulum yaptım fakat windows bir türlü etkinleşmedi. Acaba ürün anahtarı hatalı mı deyip eski anakartı tekrar takıp format attım aynı ürün anahtarı bu anakartta internete bağlar bağlamaz etkinleşti. Yine yemi anakarta geçtim aynı ürün anahtarı fakat bir türlü etkinleşmedi hatta bu ürün anahtarı kullanılamıyor mağazadan kontrol edin falan yazdı tam olarak hatırlamıyorum yine format attım yine aynı keyle yine olmadı. Keysizde attım her iki anakartta zaten yine aynı keyi veriyor yani işin kısası eski anakart key yaz, yazma etkinleşiyor yeni anakart yaz, yazma etkinleşmiyor sorunumu nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. (Bu arada eski bir telefondan yazıyorum ekrana dokununca yazıya devam edilmiyor o yüzden yanlışları kontrol edemedim)

Eski anakartımda etkinleşen keyi yeni anakartımda deniyorum. Yani yükseltmeyi eski anakartta yaptım eski anakartta format atarken serial girmesem bile etkinleşiyor ve bana key veriyor verdiği keyde her seferinde aynı yani orjinal key bu keyi yeni anakartıma formatararken yazınca veya yazmayınca( yazmazsan windows kuruldujtan sonra bana yine aynı keyi veriyor) eski anakartımda sorunsuz kullandığım key yeni anakarta etkinleşmiyo.r

Son düzenleme:
Kullanmış olduğun Serial tek kullanımlık. Yani bir anakarta zaten işlemişsin. Başka bir serial kullanman gerekecek.

730 Liraya bir windows 10 al diyorsunuz yani :) ben yine de boş olduğum bir zaman windows 8.1 e formatlıyayım belki olur 8.1 pro nun keyinide internetten bulmuştum zaten :).

O zaman sana bir tavsiyem var. Madem serialini de internetten buldum diyorsun. Windows 10'u Artık serial girmeden de kullanabiliyorsun. Microsoft'un telif hakkıyla beraber. İstersen bir de onu dene. İlerde paran olurda lisans alırsan en azından rahat edersin.

Lütfen bu yorumu yanlış anlama. Sadece ufak bir öneri.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı