Windows 10 etkinleştir yazısını kaldırma

  • Konuyu başlatan BeTas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1B
Windows 10'u CMD ile Etkinleştirme
Başlat Menüsü'ne tıklayın ve ardından arama kutucuğuna CMD yazın “Komut İstemi” seçeneğine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştırın. Çıkan soruya Evet diyin ve aşağıdaki adımları takipedin. 2. CMD Komut İstemi'ne slmgr /ipk yourlicensekey yazın.
 
Windows 10'u CMD ile etkinleştirme
Başlat menüsü'ne tıklayın ve ardından arama kutucuğuna CMD yazın “komut istemi” seçeneğine sağ tıklayarak yönetici olarak çalıştırın. Çıkan soruya evet deyin ve aşağıdaki adımları takipedin. 2. CMD komut istemi'ne slmgr /ipk yourlicensekey yazın.

Ya da direk lisans anahtarı alıp girebilirsiniz.
 
Hocam elinizde eğer bir lisans kodu yoksa ve korsan etkinleştirme yapıyorsanız KMS sunucusuna bağlanarak etkinleştiriyor. Ben de özellikle dikkat ettim. Lütfen özellikle dikkat ettiklerinize özellikle dikkat ediniz.

O kodlarda ki KMS KMSpico değil hocam. Biraz dikkatli okuyabilirsiniz rehberleri. Ayrıca bunu CMD üzerinden yaptığımız için bir sorun teşkil etmiyor.
 
Evet hocam. Oradaki KMS (Key management service) Windows'un açığı olduğu için CMD üzerinden o açıktan faydalanabiliyoruz.
Hocam Windowsta açık yaratmanız güvenliğinize açık yaratmanız demektir. KMS KMS’dir. Sonuç olarak siz CMD kod yoluyla da olsa satın alınmadan, orijinal olmayan şekilde Windows etkinleştirme yapmaktasınız ve bu uzun vadede sisteminize zarar vermekle birlikte verilerinizi güvensiz hale getirecektir.

Lütfen artık şu forumda insanlara KMS illegalliğini önerip durmayın. Yasaksa bir sebebi var değil mi? Burası donanım, yazılım hakkında bilgi sahibi olunan bir yer ve yöneticilerinin de aptal olduklarını sanmıyorum. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz!
 
Windows ayarları -> Erişim Kolaylığı -> Monitör -> Windows arka planı resmini göster ayarını devre dışı bırakın. Tabii bunu yapınca duvar kağıdınız yerine simsiyah bir ekranla karşılaşacaksınız. (Windows Insider sürümündeki yazıyı kaldırmayı başarmıştım bu yöntemle, deneyebilirsiniz.)

İllegal yöntemlere bulaşmayın.
 
Hocam Windows'ta açık yaratmanız güvenliğinize açık yaratmanız demektir. KMS KMS'dir. Sonuç olarak siz CMD kod yoluyla da olsa satın alınmadan, orijinal olmayan şekilde Windows etkinleştirme yapmaktasınız ve bu uzun vadede sisteminize zarar vermekle birlikte verilerinizi güvensiz hale getirecektir.

Lütfen artık şu forumda insanlara KMS illegalliğini önerip durmayın. Yasaksa bir sebebi var değil mi? Burası donanım, yazılım hakkında bilgi sahibi olunan bir yer ve yöneticilerinin de aptal olduklarını sanmıyorum. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz!

Sizde OEM ve MAK Key'leri önermeyin. Onlarda yasal değil. İsterssn Windows desteğe yaz. O OEM Key'ler Key'ler nasıl elde ediliyor sanıyorsun? Tabii ki bizim önerdiğiniz yolun açığından elde ediliyor. Siz bu OEM Key'leri alınca Windows değil, satıcı para kazanıyor. OEM Key alınca o satıcı gene Key çalıp satacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı