Windows 10 Etkinleştirilemiyor

Kemaldm

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2015
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı Windows 10'a güncelledim. Fakat Windows etkinleştirilemiyor diyor. Ne yapmam lazım?

Ekran Görüntüsü (127).png
 
Lisanslı Windows 7, 8, 8.1 işletim sistemine sahip olmanız gerekiyor. Lisanssız bilgisayarı yükseltme yaptıysanız etkinleşmesini beklemeyin. Lisanslıysa o zaman eski işletim sisteminizin ürün anahtarını resimde gönderdiğiniz ürün anahtarını değiştir kısmından girerek sistemi etkinleştirebilirsiniz.
 
Tamam o zaman eski işletim sistemini kurulum anahtarı ile kurun. Kurulum yaptıktan sonra zaten donanım kimliği üzerinden otomatik olarak etkinleşecektir. Etkinleşmiş bir şekilde Windows 10'a yükseltme yapın. Yükseltme yapılmış olması için kurulumun eski işletim sistemi içinden başlatılması gerekir. USB ile bilgisayarı başlatıp yükseltme olmaz. Ayrıca yükseltme yaparken temiz kurulum da yaptırabilirsiniz. Temiz yükseltme diyebiliriz. Bunu yapmak için otomatik olarak seçilen ayarları koruma seçeneğine tıklayıp diğer seçeneklerle kurulum yapmanız gerekiyor.

Kurulum anahtarına bu siteden ulaşabilirsiniz:
Appendix A: KMS Client Setup Keys
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı