Windows 10 etkinleştirilmedi sorunu

Murat Sönmez

Kilopat
Merhaba. 2 yıldır Windows 10 etkinken kullanıyorum. Bu gün bilgisayarı açtım sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı çıktı. Reset attım yazı kayboldu ama hala etkin değil gözüküyor.

Adsız2.png

Ben ilk bilgisayarı aldığımda bilgisayarımı topladığım mağazada bedava win 10 desteği vardı ama 2 yıllıkmış. Bence senin kullanma süren bitti yeni bir key alman gerekiyor indirimleri kovala çünkü ben 200 tl bayılmıştım şuan 99 dolar falan galiba türkiye piyasasında 700 800 tl dir . Tabi pek mantıklı gelmiyor bir işletim sistemine 800 tl vermek ama crack falan kullanmaktansa indirim kovalayıp ucuza key almak daha iyi . Sana kalmış crack kullanabilirsin ama tavsiye etmem.

oem keyler alabilirsin 50TL civarında. 100 dolar vermektense.
Ben ilk bilgisayarı aldığımda bilgisayarımı topladığım mağazada bedava win 10 desteği vardı ama 2 yıllıkmış. Bence senin kullanma süren bitti yeni bir key alman gerekiyor indirimleri kovala çünkü ben 200 tl bayılmıştım şuan 99 dolar falan galiba türkiye piyasasında 700 800 tl dir . Tabi pek mantıklı gelmiyor bir işletim sistemine 800 tl vermek ama crack falan kullanmaktansa indirim kovalayıp ucuza key almak daha iyi . Sana kalmış crack kullanabilirsin ama tavsiye etmem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı