Windows 10 etkinleştirme programları zararlı mı?

Ben kmspico ile yapmamıştım başka bir program ile yapmıştım sadece istedigim şu nasıl kurtulabilirim format attım ancak 8.1 den windows 10 a geçince de kendi aktif oldu
Onun bir zararı yok. KMSpico'yu silseniz dahi o lisans silinmeyecek ve o lisans anahtarı KMSpico'ya ait değil.
Peki ne yapmam gerekiyor ben etkinleştirme programını windows 8.1 de iken kullanmıştım windows 10 a geçince zaten otomatik geldi ne yapabilirim

Ben kmspico ile yapmamıştım başka bir program ile yapmıştım sadece istedigim şu nasıl kurtulabilirim format attım ancak 8.1 den windows 10 a geçince de kendi aktif oldu
Kurtulmanıza gerek yok. Çünkü o lisans lisansı yaptığınız programa ait değil ve zararı yok (o şekilde yıllarca kullandım).

Her şeyi denediysen ve olmuyorsa, LOW Format atmayı dene veya bilen birine attır. Kendin bilmiyorsan biraz araştır, diskini sıfırdan temizler ve normal format gibi olmaz. Yeni disk almışsın gibi olur.

Her şeyi denediysen ve olmuyorsa, LOW Format atmayı dene veya bilen birine attır. Kendin bilmiyorsan biraz araştır, diskini sıfırdan temizler ve normal format gibi olmaz. Yeni disk almışsın gibi olur.
Format atarken hiçbir şekilde ürün anahtarı sormamıştı araştıracağım
Kurtulmanıza gerek yok. Çünkü o lisans lisansı yaptığınız programa ait değil ve zararı yok (o şekilde yıllarca kullandım).
Ama anakarta gömülmüş vaziyette nasıl onu komple kaldırıp temiz format atıp herşeyi güvence altına alabilirim
OEM key için önerebileceğiniz bir yer var mı

Son düzenleme:
LOW Format, normal formata benzemez. Diskini sıfırlar, binevi fabrika ayarı. Daha sonra içine windows 10 kurarsın.

Hocam bu şekilde keyi kontrol ettigimde oem key gözüküyor iyice kafam karıştı vallahi

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    1,7 KB · Görüntüleme: 67
Ürün anahtarı sormamasının nedeni zaten belli. O etkinleştirme dijital lisans denen bir şey (etkinleştirme programı değil Windows 10'un bir özelliği) ile yapıldı.

Bence bir sıkıntı doğurmaz ben KMSpico ile 4 yıl önce aktif etmiştim. Şuana kadar kaç kere bir şeyler yüklemişimdir hiç virüs girmedi. Windows Defender falanda tamamen kapalı. Ayda 1 tarama yapıyorum o kadar. KMSpico gibi yazılımları kendi sitesinden indirdiğimiz sürece bence hiçbir zararı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…