Windows 10 Etkinleştirme

KoioSS

Decapat
Konu aslında basit, yıllardır HDD kullanıyordum ve SSD'ye geçmeye karar verdim, HDD'nin içinde Windows 10 Core Single Language vardı ama Key'i almak aklıma gelmedi. Şu an SSD'yi kullanıyorum ve crackli Windows 10 kurulu. Key olmadan etkinleştirmek için veya Key'e başka bir yerden ulaşmak için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem Key'li kullanmanız ama crack in de bir zararı olmaz. Key alacaksanız bu siteyi öneririm bulabildiğim en ucuzu. Kendim de buradan aldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işinize yarayacaktır.

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim ama beni anladığınıza emin değilim, benim zaten keyim var ve crack kullanmak istemiyorum, sadece keyime başka bir yerden ulaşma imkanım var mı onu öğrenmek istiyorum.

Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim ama beni anladığınıza emin değilim, benim zaten Key'im var ve crack kullanmak istemiyorum, sadece Key'ime başka bir yerden ulaşma imkanım var mı onu öğrenmek istiyorum.

Tamam işte ben de onu diyorum. Format atarak temiz kurulum yap deneme sürümünü otomatik olarak etkinleştirmesi gerekiyor. Çünkü senin Key'i bir kez aktifleştirdiğin için yeniden aktivasyon kendiliğinden olması gerekiyor. Ama yok ben Key'i HDD'den bulmak istiyorum diyorsan HDD'yi tak PC'ye sildiysen Recovery programlarıyla tara bulursun belki. Büyük boyutlu olmadığından kolay bulunabilir. HDD içindeki Windows'u silmediysen aşağıdaki linktekini uygula.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı