Windows 10 etkinleştirme

KMS kodu zırt pırt değişen bir şey değildir ve bilgisayarınıza sızan mining yapan ulti açan bir virüs filan değil KMS adı altında başka haltlar dönüyorsa virüs yüksek ihtimal girer. Yaparken dikkatli olmanız lazım ben 5 yıldır KMS ile kullanıyorum hiç de sıkıntım olmadı bu yüzden kendim hala kullanırım veri gizliliği konusunda bilgim yok yorum yapmayacağım.

20 TL'ye key alan adam da korsan bu arada gidip de 2K vermeyip 20 TL'ye halledip ben yasalım diye gezmesin yani ortalıkta.

Yeni bir bilgisayar aldim Windows 10 yuklü mu degil mi bilmiyorum. Bu konulardan anlayan birisi degilim cok fazla. Fotoğrafini koyacağım.
Zatn buraya şu an Windows etkilnestirilmedi gibi bir şey yaziyor. Ben nasıl Windows'u etkinlestireceğim? Yardimci olur musunuz?
Korsana Desteğimiz yok ama internetten 40 50 TL'ye Key(anahtar) alabilirsin onunla etkinleştirebilirsin.Crack indirme virüs bulunuyor.

Korsana desteğimiz yok ama internetten 40 50 TL'ye key(anahtar) alabilirsin onunla etkinleştirebilirsin. Crack indirme virüs bulunuyor.

1720275935612.png

Bu gibi sitelerden ucuza alabilirsin crack indirmekten iyidir iyi sosyaller hocam kesinlikle reklam değil yanlış anlaşılmasın link paylaşmıyorum sayın modlar kızabilir.

Korsana Desteğimiz yok ama internetten 40 50 TL'ye Key(anahtar) alabilirsin onunla etkinleştirebilirsin.Crack indirme virüs bulunuyor.

Eki Görüntüle 2243837

Bu gibi sitelerden ucuza alabilirsin crack indirmekten iyidir iyi sosyaller hocam kesinlikle reklam değil yanlış anlaşılmasın link paylaşmıyorum sayın modlar kızabilir.
Evet ilk baştaki 2 ilan bana ait, satın alım yapabilirsiniz :)

Evet ilk baştaki 2 ilan bana ait, satın alım yapabilirsiniz :)

Kesinlikle almayınız kişi dolandırıcıdır aldığım keyi iletmedi dönüş yaptı 1 adet key verdi ama o da çalışmadı siteden yaptığım tüm alışverişlerde sorun yaşamadım ama sadece bu elemanda dolandırılmış oldum ben yaptım siz yapmayın böyle bir hata.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı