Windows 10 Etkinleştirmeden Kullanma

Emir AKSOY

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sorum eğer windows 10'u etkinleştirmezsem windowsu etkinleştirin yazısından ve kişiselleştirme yapamamadan başka bir şey olur mu yani etkinleştirmeden de kullanabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim merhaba.
İlk baş soruna cevap vereyim windows 10 kurup aktifleştirmezssen yaşıyacağın sorumlar :
  1. Oyunlarda DLL hatası alırsın ve girmezsin. Hatayı gidermek için widows 10'u aktifleşitirip güncelleme yapman gerekir.
  2. Tam süresini bilmiyorum ama aktifleştirmezsen bir süre sonra windowsu kullanamazsın. Çünkü sana galiba 1 aylık deneme sürümü veriyor olması lazım.

Merhaba arkadaşlar. Sorum eğer windows 10'u etkinleştirmezsem windowsu etkinleştirin yazısından ve kişiselleştirme yapamamadan başka bir şey olur mu yani etkinleştirmeden de kullanabilir miyim ?
Selamlar,

Bende lisans almanızı öneririm. KMSpico nun kodları açık kaynak değildir ve ne yaptığı belli olmayan bir programdır. Stabil ve kararlılık için eğer 4 - 5 sene içinde pc de değiştirmeyecek iseniz 80- 90 TL ücret çok olmasa gerek.

Kolay Gelsin..

Selamlar,

Bende lisans almanızı öneririm. KMSpico nun kodları açık kaynak değildir ve ne yaptığı belli olmayan bir programdır. Stabil ve kararlılık için eğer 4 - 5 sene içinde pc de değiştirmeyecek iseniz 80- 90 TL ücret çok olmasa gerek.

Kolay Gelsin..

Öncelikle aynen 80 TL çok güzel bir fiyat ayrıca tek seferlik kullanım diye bir şey yok. Ben telefon ile etkinleştirdim. Ama aynı anda 2 pc de kullanamıyorsun. Format attıktan veya HDD değiştikten sonra aynı Keyi tekrar telefon ile sorunsuz etkinleştirebiliyorsunuz. İyi günler...

Öncelikle aynen 80 TL çok güzel bir fiyat ayrıca tek seferlik kullanım diye bir şey yok. Ben telefon ile etkinleştirdim. Ama aynı anda 2 pc de kullanamıyorsun. Format attıktan veya HDD değiştikten sonra aynı Keyi tekrar telefon ile sorunsuz etkinleştirebiliyorsunuz. İyi günler...

Burada bahsedilen anahtarın tek bir bilgisayar için olmasıdır. O anahtarı yeni bir sistem topladığınızda kullanamazsınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı