Windows 10 Event Tracing Fatal Error Mavi Ekran Hatası

mksahinn16

Kilopat
Daha fazla  
Konu başlığında belirttiğim mavi ekran hatalarını birini sosyal medya okuması yaparken birini, vlc üzerinden video izlerken ikisini ise NB'yi prizden çıkartıp kapağını kapatıp, sanırım uyku moduna giriyor o anda, yaklaşık 20 saniye sonra başka prize taktıktan sonra kapağı açtığım anda aldım. Bu olay NB'yi SSD ile upgrade edip devamında CD-Rom yuvasına mevcut NB HDD si taktıktan yaklaşık bir ay sonra gerçekleşti. Bu sırada gözlemlediğim durumlar bu hataları almadan önceki bir hafta içerisinde RAM kullanım oranları yalnızca Chrome açıkken bile %55-60 seviyelerinde gelmesi, SSD'nin mekanik bir birim olmamasına rağmen sesli çalışmasıdır. İşletim sistemi SSD'ye kurulmuştur. Çok can sıkıcı bir durum henüz gerçekleşmedi ama geri dönüşü çok zor olacak veri kayıpları yaşamadan bu sorunu çözmek istiyorum. Murat Hocam sizin konu hakkında bilginiz varsa görüşlerinizi almak isterim @Murat5038 ve benzeri bir konuda yorumda bulunduğunuz için sizi de eklemek istedim @MF

@Murat5038 Hocam önerdiğiniz 2x4 GB ramleri taktım fakat Aida 64 te görünmesine rağmen Bu Bilgisayar özellikler yaptığımda hala 3.99 GB olarak algılanıyor RAMleri slotlarına takmak dışında yapmam gereken bir şey var mıydı ?
Adsız.png

Yeniden başlattıktan sonra ise bu durumla karşılaştım
Adsız.png

Yani bir kaç Office programından aynı anda 8-10 metin ve bir o kadar pdf açtığımda ki genelde bilgisayar bu amaçla kullanılıyor geçişler sıkıntılı olmaya başlıyordu bu gülen surat simgeniz boşu boşuna 2 tane 4 GB ram aldım algısı oluşturdu bende ancak Ram leri çıkartıp geri taktığımda kullanılabilir problemini aştım fakat hala 7.99 GB yüklü bellek yazıyor nerede bu 0.01 lik kısım diye dertleniyorum bende sebebsizce. :)
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı