Windows 10 fare ve klavye gecikme problemi

Utku Deniz

Hectopat
Daha fazla  
Üç gün önce bir sistem topladık babamla (parçalarını aşağıya yazdım) ve Technopat'ın UEFI Windows 10 Kurulum Rehberinden yararlanarak Windows 10 kurduk. Bütün sürücüleri yükledik, her şeyi güncelledik, ıvırını zıvırını hallettik, eksiği gediği yok şu an herhangi bir şeyin. Fakat başlıkta belirttiğim problemi gözardı ederek üç günü geçirdik çünkü hayati bir önem taşımıyordu, daha önce yapılacak işler vardı ama şu an artık saçlarımı yolma seviyesindeyim. (PC'yi ilk çalıştırdığımız andan itibaren BIOS'ta da vardı bu mouse kasma sorunu)

Yaklaşık 2-3 saliselik bir gecikmesi var mouse hareketlerinin ve klavyenin. Aşırı sinir bozucu olmaya başladı. Steam kurdum oyun yükleyemiyorum oynarken kanser olacağım diye. Bugünün başından beri çözüm videoları izliyorum yazılar okuyorum her çözüme videoya baktım yaptım her şeyi ama bir türlü olmadı. Var mıdır bunun bir çözümü a dostlar? Yardımcı olun rica ediyorum.

Mouse: A4TEch A90

Sistem;
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
  • Anakart: ASUS ROG STRIX X570-E
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 5700 XT
  • RAM: G.Skill TridentZ Neo 3600MHz 2x8GB CL16
  • SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB
  • İşlemci Soğutucu: Cooler Master Masterliquid ML240R RGB
  • Kasa: Cooler Master Masterbox MB520 RGB (650W PSU ile)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı