Windows 10 Farklı Mavi Ekran Hatası

ak100

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi akşamlar yeni topladığım bilgisayarıma Windows 10 kurduğumda sürekli mavi ekran hataları alıyorum yaklaşık 2 haftadır internette araştırmadığım mavi ekran hatası ve çözüm kalmadı ve her çeşit mavi ekran hatasını alıyorum ve en son kafayı yemeden son olarakda buraya yaziyim dedim. Yaklaşık 4 veya 5 defa format attım sonuç aynı. RAM testlerini sitede tarif edildiği şekilde yaptım 0 erors bütün sürücülerim güncel ve yine aynı hatalar.
Minidump dosyalarım umarım bir çözümü vardır ben tükendim uğraşmaktan..

Minidump.rar — RGhost — file sharing

Sistemim:
  • MSİ 970 A G46 anakart
  • Amd fx8300 işemci
  • Hi-level 4x2 GB RAM
  • Evga GTX 960 4gb FTW
  • savage 120 gb ssd
  • Toshiba 1tb hard disk
  • Evga 650 w PSU
  • Hyper 212 Evo

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuç aynı maalesef, hatta artık formattan hemen sonra bile farklı hataları vermeye devam ediyor denemediğim şey kalmadı 10 format attım belki fazla ama değişmedi windowsda sorun vardır diye farklı sürümlerini kurdum yine sonuç değişmedi maalesef. Bios en başından beri güncel OC hep kapalıydı.

Bende sürekli Driver Irql Not Less Or Equal hatası alıyorum dostum. Bende herşeyi denedim ama işte düzeltemiyorum. Akşam bazı yazılımları silip öyle deneyeceğim. Çok sinir bozucu bir olay.

Format atmanın çözüm olmadığını bende biliyorum maalesef fakat elimden başka bir şey gelmiyor artık en son paylaştığım dump dosyaları zaten çok güncel 7 şubat tarihine ait.Paylaştığım dosyalarda hata ne olarak görülüyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…