Merhabalar. Bugün bilgisayarımı açar açmaz bir şey fark ettim. Windows 10 kullanıyorum ve bilgisayar açılır açılmaz 1.7 GB gibi bir RAM kullanıyor ve sahip olduğum RAM ise zaten 2*2 DDR3 4 GB bir RAM. Nasıl bu sorunu çözebilirim? Bu arada Windows 10'a yeni bir güncelleme geldiğinde ise bilgisayarım kapanıyor. Bu sorunu bilen birisi varsa lütfen yazabilir mi? İyi forumlar.
Birçok kullanıcı NTLite yazılımı ile Windows ISO dosyasını düzenleme konusunda yeterince bilgi sahibi değil. Bu sebepten ötürü kendi düzenlediğim Windows 10 Home, Home Single Language ve Pro 64 Bit 21H2 sürümlerini sizlerle paylaşmak istiyorum. ISO, UUP Dump aracılığıyla Microsoft sunucuları...
Zaten Windows 10 kendiliğinden RAM yiyen bir işletim sistemi, 4 GB RAM biraz yetersiz kalıyor olabilir. Ayrıca bilgisayar zaten güncellemeden sonra kendini yeniden başlatıyor bu normal bir şey.
Elektronik ürün alırken bir tane de devlete almamız gibi Windows da RAM'in yarısına ortak oluyor. Bana göre yüksek bir kullanım 4 GB RAM'li bir bilgisayar için. Tabii önemli olan SSD olması.
Zaten Windows 10 kendiliğinden RAM yiyen bir işletim sistemi, 4 GB RAM biraz yetersiz kalıyor olabilir. Ayrıca bilgisayar zaten güncellemeden sonra kendini yeniden başlatıyor bu normal bir şey.
Hayır,yeniden başlattığını biliyorum ama mesela yeni gelen güncellemeden sonra bir oyuna girdim ve otomatik olarak bilgisayarım kapandı.Ondan bahsediyorum.(Gelen güncellemeyi kaldırdım)
Hayır,yeniden başlattığını biliyorum ama mesela yeni gelen güncellemeden sonra bir oyuna girdim ve otomatik olarak bilgisayarım kapandı.Ondan bahsediyorum.(Gelen güncellemeyi kaldırdım)