Windows 10 format atarken ASUS Boot ekranında kalıyor

mstfshn271

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün sipariş verdiğim ASUS notebook geldi. Windows 10 için boot USB'si hazırladım fakat USB ile boot edince ASUS yazısı ile ekranda kalıyor. 15 dakika kadar bekledim, 3 defa denedim, BIOS ayarlarını sıfırladım fakat çözüm olmadı.

Eki Görüntüle 1800119

Dosya Ekleri

• IMG_20230530_203248.jpg
    366 KB · Görüntüleme: 177

UEFI kurulum bu şekilde başlar bu ekran doğru ama 15 dakika burada kalmaz.
USB'yi Rufus ile hazırlayıp deneyin.

UEFI kurulum bu şekilde başlar bu ekran doğru ama 15 dakika burada kalmaz.
USB'yi Rufus ile hazırlayıp deneyin.
Anladım. Deneyeyim, böyle başladığını biliyorum daha önce kurulumlar yaptım fakat bu kez çözemeyince konu açtım. Rufus'ta usb ayarlarını nasıl yapmam gerekiyor?

Daha önce kullandığınız USB ile farklı sürüm bir formatta bulundunuz mu? Ayrica ilk MBR olarak mi yoksa GPT olarak mi yazdirdin?

Daha önce kullandığınız USB ile farklı sürüm bir formatta bulundunuz mu? Ayrica ilk MBR olarak mi yoksa GPT olarak mi yazdirdin?
Hayır bu usb ile ilk defa deniyorum ve direkt Microsoft'un sitesindeki Windows 10 aracından kurulum yaptım.

Usbnin içinde başka dosyalar varsa o dosyaları kaldırın. Bir de usb biçimini fat32 olarak ayarlayın.
Hayır bu usb ile ilk defa deniyorum ve direkt Microsoft'un sitesindeki Windows 10 aracından kurulum yaptım.
Onu kullanabilirsiniz.

Hayır bu USB ile ilk defa deniyorum ve direkt Microsoft'un sitesindeki Windows 10 aracından kurulum yaptım.

Şu an USB'de MBR mi yazdirdiniz yoksa GPT olarak mi? Ayrica USB'yi bicimlendire tıklayıp FAT32 formatında bicimlendirmeyi unutmayın.

Şu an USB'de MBR mi yazdirdiniz yoksa GPT olarak mi? Ayrica USB'yi bicimlendire tıklayıp FAT32 formatında bicimlendirmeyi unutmayın.
Usb biçimi FAT32 fakat GPT ya da MBR nerende değiştiriliyor bilmiyorum, ayrıca ayarlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…