Windows 10 format atarken sistem bozuldu

ramazantgrl28

Zeptopat
Daha fazla  
USB ve CD kullanmadan ayarlar menüsündeki kurtar seçeneğinden format atmaya çalıştım. %26 oldu yarım saat falan öyle kalınca bende bilgisayarı yeniden başlattım. Ve bilgisayar açılmıyor. İşletim sistemi seçin kısmına geliyor. Windows 10'nu seçiyorum. Bilgisayar yeniden başlatılıyor ve tekrar aynı menüye atıyor. Windows 10'nu seçine 500 kere bastım hep aynısı oluyor. Bilgisayar açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB ve CD kullanmadan ayarlar menüsündeki kurtar seçeneğinden format atmaya çalıştım. %26 oldu yarım saat falan öyle kalınca bende bilgisayarı yeniden başlattım. Ve bilgisayar açılmıyor. İşletim sistemi seçin kısmına geliyor. Windows 10'nu seçiyorum. Bilgisayar yeniden başlatılıyor ve tekrar aynı menüye atıyor. Windows 10'nu seçine 500 kere bastım hep aynısı oluyor. Bilgisayar açılmıyor.

Hocam hatayı %26 iken yeniden başlatmakla yapmışsınız. Kuzenim normal güncelleme yaparken aynı şekilde kapatmıştı ve onun bilgisayarı da aynı durumla karşılaştı. Temiz kurulum yapmanızı öneririm. Muhtemelen işletim sistemi bozulmuştur diye düşünmekteyim.

Kendi elinizle kaşınmışınız.

Çok doğru demişsiniz. :)

İşletim sistemi dosyalarınız bozulmuş. Güncelleme yaparken ekranda çıkan bilgisayarınızı kapatmayın yazısının sebebi bu. Telefon bilgisayar tablet hatta araba da bile yazılım güncellemesi gibi sistemin direk kendisini ilgilendiren bir güncelleme vs yaparsanız ve o daha bitirmeden kapatırsanız muhtemelen yazılımı bozarsınız.

Formatı atarken tekrar tekrar aynı menü geliyorsa format diskini çıkarıp dene, o takılı olursa bootu format diskinden başlattığı için kuruluma geçmez.

Hocam siz olayı yanlış anlamışsınız. Arkadaş farklı bir diskle temiz kurulum yapmamış. Windows üzerinden sıfırlama yapmış.

Hocam siz olayı yanlış anlamışsınız. Arkadaş farklı bir diskle temiz kurulum yapmamış. Windows üzerinden sıfırlama yapmış.
Teşekkürler hata düzeltme için. HDD mevcuttu büyük ihtimal. Menüden sıfırlama yapınca uzun sürüyor belki 1-2 saat bekletiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı