USB ve CD kullanmadan ayarlar menüsündeki kurtar seçeneğinden format atmaya çalıştım. %26 oldu yarım saat falan öyle kalınca bende bilgisayarı yeniden başlattım. Ve bilgisayar açılmıyor. İşletim sistemi seçin kısmına geliyor. Windows 10'nu seçiyorum. Bilgisayar yeniden başlatılıyor ve tekrar aynı menüye atıyor. Windows 10'nu seçine 500 kere bastım hep aynısı oluyor. Bilgisayar açılmıyor.
USB ve CD kullanmadan ayarlar menüsündeki kurtar seçeneğinden format atmaya çalıştım. %26 oldu yarım saat falan öyle kalınca bende bilgisayarı yeniden başlattım. Ve bilgisayar açılmıyor. İşletim sistemi seçin kısmına geliyor. Windows 10'nu seçiyorum. Bilgisayar yeniden başlatılıyor ve tekrar aynı menüye atıyor. Windows 10'nu seçine 500 kere bastım hep aynısı oluyor. Bilgisayar açılmıyor.
Hocam hatayı %26 iken yeniden başlatmakla yapmışsınız. Kuzenim normal güncelleme yaparken aynı şekilde kapatmıştı ve onun bilgisayarı da aynı durumla karşılaştı. Temiz kurulum yapmanızı öneririm. Muhtemelen işletim sistemi bozulmuştur diye düşünmekteyim.
İşletim sistemi dosyalarınız bozulmuş. Güncelleme yaparken ekranda çıkan bilgisayarınızı kapatmayın yazısının sebebi bu. Telefon bilgisayar tablet hatta araba da bile yazılım güncellemesi gibi sistemin direk kendisini ilgilendiren bir güncelleme vs yaparsanız ve o daha bitirmeden kapatırsanız muhtemelen yazılımı bozarsınız.