Windows 10 format atarken takılı kaldı

Öncelikle merhaba, Windows 10'u sıfırlarken bu bilgisayar sıfırlanıyor %30'da takılı kaldı. Ne yapmam gerek?
Bu işlem format işlemi değildir. Takıldıktan sonra uzun bir zaman geçip kuruluma devam eder. HDD kullanıyorsanız ve daha önce bilgisayarınızı birkaç kez sıfırladıysanız HDD'nin sağlığı yüzünden bir daha sıfırlamanızı tavsiye etmem.

Temiz kurulum en iyi karar olacaktır.

Bu işlem format işlemi değildir. Takıldıktan sonra uzun bir zaman geçip kuruluma devam eder. HDD kullanıyorsanız ve daha önce bilgisayarınızı birkaç kez sıfırladıysanız HDD'nin sağlığı yüzünden bir daha sıfırlamanızı tavsiye etmem.

Hocam şu an ne yapmam gerek takılı kaldı
Windows'un sıfırlama işlemi sıkıntılı oluyor. Temiz kurulum yapmayı deneyin.
Hocam şu an takılı kaldı çıkamam da bi sıkıntı ile karşılaşırım

Hocam bundan sonra daha 2 saat geçmeden sıfırlamıştım ama sadece Windows'un olduğu yeri sıfırladım sonra tam format yaptım pc yi alalı 3 hafta oldu daha
Biraz bekleyebilirsiniz (en fazla 8 saat) eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız bilgisayarın fişini takın.
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı