Windows 10 format attıktan sonra ne yapılmalı?

DarklyPhoen

Kilopat
Arkadaşlar daha demin Windows 7 olan bilgisayarımı Windows 10 yaptım, şu an ayarlardan Windows 10'un verdiği destek sayesinde driverleri yüklüyorum sanırsam, duyduğum kadarıyla bu işe yarıyormuş. Windows'un güncelleştirmeleri bittikten sonra ekran kartını yükleyeceğim ancak duyduğum kadarıyla hepsini yüklemiyor. Hepsini nasıl indirebilirim ve biraz bilgisayar yavaş hızlandırmak için önerilerinizi bekliyorum ve tabii ki driverleri nasıl yükleyeceğimi de söylerseniz sevinirim.

Bilgisayar Özellikleri
4GB RAM 64 Bit işletim sistemi
i5-2410M 2.30 GHz
Amd Radeon HD 6450M

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Eğer Siz de bir HDD kullanıcısı iseniz Bilgisayarınızın daha hızlı açılmasını istiyorsanız, bunun için Size tavsiyem SSD olacaktır. Sürücüleri bulmakta ise sorun yaşıyorsanız, sosyal'de konu açarak donanım kimliklerini paylaşabilirsiniz. Bunun dışında Technopat Sosyal'de kullanıcılar kısa zamanda Size yardımcı olacaktır.

Merhabalar. Eğer Siz de bir HDD kullanıcısı iseniz Bilgisayarınızın daha hızlı açılmasını istiyorsanız, bunun için Size tavsiyem SSD olacaktır. Sürücüleri bulmakta ise sorun yaşıyorsanız, sosyal'de konu açarak donanım kimliklerini paylaşabilirsiniz. Bunun dışında Technopat Sosyal'de kullanıcılar kısa zamanda Size yardımcı olacaktır.
Bilgisayarım laptop ve ssd ler çok pahalı keşke alabilseydim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı