Windows 10 format diski sorunu

USB disk oluşturdum ama nedense 2 parça görünüyor. BIOS'tan seçiyorum ama format aşamasına gelmiyor. Sorun ne olabilir?

Yeni Microsoft PowerPoint Sunusu666666.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Rufus'la formatlarken NTFS seçince oluyor bu bende de olmuştu ama format atabildim.

Rufus'la formatlarken NTFS seçince oluyor bu bende de olmuştu ama format atabildim.
Yok atamadım ben bir türlü. 1. kısmı seçiyorum olmuyor, 2. kısmı seçiyorum yine olmuyor boot menüsünde.
Diski formatlayın daha sonra Windows 10 Aşamalarını izleyerek devam edin.
Rufus diski formatlamıyor mu işlem yaparken?
USB bellek ikiye bölündü rufusla oluştururken, bu nasıl düzelir?
Aaa tamam verdiğin linkten yapınca düzeldi disk.
Bu sefer de UEFİ olarak yüklemiyor neden böyle anlamadım ya?
Her şey normal ama BİOS'tan Boot kısmından UEFİ seçip başlatıyorum. Hiçbir şey olmuyor sadece PC açılıyor. Eski kurulu sistem başlıyor.
Bu site gerçekten bitmiş ya cevap yazan yok konuya?

Son düzenleme:
Yok atamadım ben bir türlü. 1. kısmı seçiyorum olmuyor, 2. kısmı seçiyorum yine olmuyor boot menüsünde.

Rufus diski formatlamıyor mu işlem yaparken?

USB bellek ikiye bölündü rufusla oluştururken, bu nasıl düzelir?

Aaa tamam verdiğin linkten yapınca düzeldi disk.

Bu sefer de UEFİ olarak yüklemiyor neden böyle anlamadım ya?

Her şey normal ama BİOS'tan Boot kısmından UEFİ seçip başlatıyorum. Hiçbir şey olmuyor sadece PC açılıyor. Eski kurulu sistem başlıyor.

Bu site gerçekten bitmiş ya cevap yazan yok konuya?
Selam dostum tw ver yardımcı olayım.

Nasıl istersen kolay gelsin. takıldığın bir yer olursa sorarsın.
Zor da olsa format atabildim ama sorun ne çözemedim.
Gün geçtikçe bu format işi iyice rezil bir hâl alıyor nedense?
Yükledim fakat görev çubuğunda simgeleri ''küçük'' yapında ekran ile görev çubuğu arasında siyah bir boşluk oluşuyor. Ne saçma bir Windows bu yaa...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı