Windows 10 format ekranında "Windows, gereken dosyaları yükleyemiyor" hatası

Canberk70

Centipat
Daha fazla  
Bu sorunu nasıl duzeltebiliriz? Her seyi denedim.

20221023_135731.jpg

Flash ile mi formatladınız?
Evet flasla rufusla uazdirdim islemciyi degisince cikti sorunlar sorun buydu simde bu sorun cikti 2 sorunum bu
Konu su ana kartin modeli x470 gaming plus max islemci ryzen 2600x idj biosda son surumde yeni islemci aldim ryzen 7 5700x taktim.gortu geldi ana kart sitesinde ryzen 7 5700x icin islemci biosu vardi onuda yapiyim dedim yaptim ama arada pc donma kitlenme oldu ve format atyim dedim.atm.ana kartimin eski driverleri vardi ama ana kart siteme baktim.yeni cipset driveri vardir vs diyerleri onlarida yukledim.buraya kadar normal ama namik 2 ses efekiti vardi o calisti lakin realtek high definition audio buna gelince kuryom acilmiyor bu ses sistemleri icin ses ayarlarini yapiyorsun bunla.bu olmayinca olmuyor bunu nasil cozeriz

Farklı USB ile tekrar deneyin.

Farklı USB ile tekrar deneyin.
M2 denedim olmadi baska hd denedim olmadi almsz olaydim bu islemciyi ryzen 7 5700x alinca basladi sorunlarim ana kart msi x470 gaming pulus max bios son rumdu islemciyi taktim direk gordu ama donmalar vardi ms sitesinde bu islemci icin guncelme vardi indirdim gunceledim.format atim ms sitesinde yeni cipset vardi yayinlanmis onu yukledim ama ses driverlerini yukledim.ses geldi namik 2 calisti realtek high definition audio açılmıyor ama bu acilmadi bunla ses sitemin ayarlarini yapiyon bu olmadan olmuyor sonra biosu eski surume cektim acildi pc fofmati atyim.dedim.diski sildim.simdide format atmiyom.simde

Evet flasla Rufus'la uazdirdim islemciyi degisince cikti sorunlar sorun buydu simde bu sorun cikti 2 sorunum bu.
konu su anakartın modeli X470 Gaming Plus Max islemci Ryzen 2600X idj BIOS'da son surumde yeni islemci aldim Ryzen 7 5700X taktim. Gortu geldi anakart sitesinde Ryzen 7 5700X icin islemci BIOS'u vardi onu da yapayım dedim yaptim ama arada PC donma kilitlenme oldu ve format atyim dedim. ATM. Anakartımın eski sürücüleri vardi ama anakart siteme baktim. Yeni cipset driveri vardir vs diyerleri onlarida yukledim. Buraya kadar normal ama namik 2 ses efekiti vardi o calisti lakin Realtek High Definition Audio buna gelince kuryom acilmiyor bu ses sistemleri icin ses ayarlarini yapiyorsun bununla. Bu olmayinca olmuyor bunu nasıl cozeriz

Farklı bir ISO denediniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı