Windows 10 format esnasında görüntü bozukluğu

Katılım
14 Temmuz 2016
Mesajlar
15.800
Makaleler
25
Çözümler
458
Yeni 2004 sürümüne temiz bir geçiş yapayım diye Recep Baltaş'ın verdiği linkten imaj dosyasını indirdim ve Rufus ile GPT biçiminde yazdırdım. Ardından USB'yi seçip Boot ettirdim ve sonuç videodaki gibi. Şu anda tekrardan yazdırıyorum USB'ye ama düzeleceğini zannetmiyorum. USB'de sorunlu değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Update: Tekrar USB'ye yazdırdım ve sonuç yine aynısı oldu. 1909'u deniyorum şimdi. 2004 sürümünü temiz kurulum ve USB ile yazdıranlar bu tarz problemle karşılaştılar mı?
 
Son düzenleme:
Böyle bir problem yaşamadım. Başka monitörde deneme şansın var mı?
Daha geçen hafta formatladım, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. İmaj problemli desem, tek bende mi oluyor?

Update: 1909 sürümünde problem yaşamadan kuruluma başladım. İmaj dosyasında sorun var herhalde. Bana mı denk geldi bir tek? @Recep Baltaş

NOT: Arkadaşlar Recep Baltaş'ın paylaştığı sürüm her bilgisayarlar için doğru çalışmayabiliyor. Bende sıkıntı yarattı, bir şekilde kurulum ekranına gelebildim lakin kurulum esnasında hata verdi ve yedek USB'de olmadığı için yarı yolda bıraktı. Bu yüzden Microsoft tarafından yayınlanmasını bekleyebilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Ben hatasız kurulup yaptım ve şuan kullanıyorum, ISO dosyasını tekrar indirmeyi deneyebilir misiniz? Ama Mega ile indirmeyin bence o bende sıkıntı çıkartmıştı hiç boot etmemişti.
Yok hocam benim donanımlarla uyum sağlanamamış muhtemelen. Tam sürümü bekleyeceğim. O topa girmem bir daha. :D
 
Bende şimdi UEFI olarak öylesine 2004 sürümlü Windows 10 Pro yüklemeye tıkladığımda ise ekran baştan aşağı çizgili çıkıyor ardından yükleme ekranı geliyor. Eski sürümlerde böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. 1909 sürümünü nereden bulabilirim?
 
Buna bende katılayım bari. Bana kalırsa Windows'un bu sürümünde önyükleme hatası var. Kaldı ki, 2004 ilk çıktığında bu ekranı bir şekilde atlayabiliyordu önyükleme. Şu an atlama da yapmıyor.
 

Geri
Yukarı