Windows 10 format işlemi bitmiyor

Abranas

Hectopat
Saat 9:30'dan beridir (yaklaşık 3 saattir) format atmaya çalışıyorum ama hâlâ bitmedi. Bu normal bir durum mu? % kaçta onu da göremiyorum. Windows 10'un güvenli girişteki sıfırlama kısmından atıyorum formatı. Windows 10 kurulumunda yerel indirmeyi seçmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten çok uzun sürer o sıfırlama işlemi. Beklemeniz gerekiyor. USB ile kursaydınız çok kısa sürerdi açıkçası.

Saat 9:30'dan beridir (yaklaşık 3 saattir) format atmaya çalışıyorum ama hâlâ bitmedi. Bu normal bir durum mu? % kaçta onu da göremiyorum. Windows 10'un güvenli girişteki sıfırlama kısmından atıyorum formatı. Windows 10 kurulumunda yerel indirmeyi seçmiştim.

Pişman olunacak bir iş yapmışsınız keşke temiz format atsaydiniz.

Yerel indirme eğer bulutsa o internetiniz ile alakalı. İnternetinizi kontrol edin çok kullanmamaya çalışın.

Kapatıp, diskleri silip tekrar deneyin.
Anormal bir durum çünkü.

Sıfırlama diyor. Sıfırlama işlemi bitmeden bilgisayarı kapatırsa Windows açılmaz.

Hocam ben dün 15.00 da başladım saat 22 gibi %85'di bayağı uzun sürüyor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı