Windows 10 format işlemi kaç dakika sürer?

İki işlemde sıfırlar. Ancak o videoda adam gereksiz yere uğraştırıyor insanları. Benim yol daha basit. Uğraşmayın o video ile. Benim method daha kolay.
Peki teşekkürler.
İki işlemde sıfırlar. Ancak o videoda adam gereksiz yere uğraştırıyor insanları. Benim yol daha basit. Uğraşmayın o video ile. Benim method daha kolay.

Şey acaba buradan hangisini seçmemiz gerekiyor?

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-07-24 141227.png
    Ek Açıklama 2020-07-24 141227.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 167
Son düzenleme:
Format atınca key gitmiyor diye biliyorum.

Formatta key gitmez ancak 1-2 kere önceden format attıysanız tekrar format atarsanız key ister. Keyler 3 kullanımlık.

Abi şey ya az önce bir videodoa adam sürücüyü tümüyle temizlede 18 saat sürmüş o kadar sürer mi? Korktum bunun için iptal ettim.
Sürücüyü komple silip tekrar kurarsa evet, yavaş bir HDD'de o kadar sürebilir.

Bana sorarsanız hiç uğraşmayın. İndirin temiz Windows 10 2004 ISO'su, yazdırın flasha format atın, keyfinize bakın :) Hem kısa da sürer.
Temiz kurulum nasıl yapılıyor? Ve ne kadar sürer. Bu gidişle hiç ellemeyeceğim.
Temiz kurulum demek format demek. En kötü, müzelik sistem bile rahat 1-1.5 saatte kurar.

Formatta Key gitmez ancak 1-2 kere önceden format attıysanız tekrar format atarsanız Key ister. Key'ler 3 kullanımlık.

Sürücüyü komple silip tekrar kurarsa evet, yavaş bir HDD'de o kadar sürebilir.

Bana sorarsanız hiç uğraşmayın. İndirin temiz Windows 10 2004 ISO'su, yazdırın flasha format atın, keyfinize bakın :) hem kısa da sürer.

Temiz kurulum demek format demek. En kötü, müzelik sistem bile rahat 1-1.5 saatte kurar.

Onlardanda hiç anlamamki hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı