Arkadaşlar ben ctr alt delete yapıp shifte basili tutup sifirlayacagim.
Şu ctrl alt delete yalip shifte basili tutup yapilan iş nedir?
Bu videodiaki islem nedir?
Bu sıfırlama işlemi.
Arkadaşlar ben ctr alt delete yapıp shifte basili tutup sifirlayacagim.
Şu ctrl alt delete yalip shifte basili tutup yapilan iş nedir?
Bu videodiaki islem nedir?
Yani uzun sürmeyen?Bu sıfırlama işlemi.
Yani hangisini yapmaliyim?@342746 Videodaki kişiye gıcık kaptım. Neyse.
O videodaki işlemi yapmanıza gerek yok ki. Direk Ayarlara girin, oradan sıfırlayabilirsiniz. O kadar uğraşmaya gerek yok.
Şöyle düşünün:
Sıfırlama yapınca kirli tişörtünüzü makineye atıyorsunuz. Evet, çıkınca temiz oluyor ancak kir vardı önceden. Hala izi olabilir.
Format atınca kirli tişörtü çöpe atıp yenisini alıyorsunuz![]()
Verilinizi yedeklemek ile falan uğraşmak istemiyorsanız sıfırlama. Aynı şekilde keyinizin gitmesini istemiyorsanız sıfırlama.Yani hangisini yapmaliyim?
Verilinizi yedeklemek ile falan uğraşmak istemiyorsanız sıfırlama. Aynı şekilde keyinizin gitmesini istemiyorsanız sıfırlama.
Sisteminizde derin zararlı varsa veya ciddi sistem sorunu olduysa format.
Ciddi sistem hatası yok sıfırlayacağım tesekkur ederim. Peki ayarlardan nasıl sifirlayabilirim?
O videodaki işlem ile aynı değil mi?Eki Görüntüle 622789
Buradan solda çarka basıyoruz.
Eki Görüntüle 622790
Ayarlar açıldıktan sonra bu kategoriye basıyoruz.
Eki Görüntüle 622791
Soldaki çubuktan yukarıdaki seçeneği seçiyoruz.
Eki Görüntüle 622792
Buradan ''Başlayın'''a tıklıyoruz.
Eki Görüntüle 622793
Tıkladıktan sonra açılan pencerede istediğimiz seçeneğe tıklıyoruz ve sıfırlama başlıyor
Dosyalarımı sakla'ya basarsanız oyunlarınız v.s durur. Sadece Windows kendini sıfırlar.
Her Şeyi Kaldır'a basarsanız, adı üstünde her şeyi kaldırır. Sıfırdan başlarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.