Windows 10 format nasıl atılır?

M_D_X

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
/ASUS ROG STRİX GTX 1050 Tİ / İNTEL CORE İ5 3470 / TURBOX H61C / KİNGSTON 2X8 1600 MHZ CL11 / SANDİSK ULTRA 3D 500G /CASPER(FSP) 250W/
Meslek
ÖĞRENCİ
Merhabalar. Ben Windows 10 USB ile format atacağım ama YouTube'dan izlediğim gibi değil. BIOS biraz farklı doğrusunu. Bilen var mı acaba? Fotoğraf bıraktım.

Dosya Ekleri

• IMG_20210818_114032.jpg
    IMG_20210818_114032.jpg
    285,1 KB · Görüntüleme: 50
@M_D_X Windows 7'den sonra sıfırlama olayı gelmişti isterseniz oradan yapın.

Ayarlar güncelleme ve kurtarma oralarda.
Öyle yapılması sağlıklı değil.

@M_D_X eğer hangisi flashınız ise "F6" yardımı ile üste taşımayı deneyin. Şimdi fark ettim CD'yi taşımışsınız sanırsam.

Öyle yapılması sağlıklı değil.

@M_D_X eğer hangisi flashınız ise "F6" yardımı ile üste taşımayı deneyin. Şimdi fark ettim CD'yi taşımışsınız sanırsam.

Açıkçası ilk format deneyimimde PC elimde kaldı. Daha kolay bir çözüm ve şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım yaparken tabii format iyidir.

Açıkçası ilk format deneyimimde PC elimde kaldı. Daha kolay bir çözüm ve şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım yaparken tabii format iyidir.
Windows'un kendi sıfırlaması stabil çalışmıyor. Onu yapacağına format atma daha iyidir. Ayrıca format atmaya çalışırken PC nasıl elinizde kaldı merak ediyorum. Ben ilk formatımı deneme yanılma yöntemi ile atmıştım "Boot" menüdeki neredeyse her ayarı değiştirip denedikten sonra doğrusunu buldum, ben bunu yaptım PC elimde kalmadı, sizin nasıl kaldı acaba?

Windows'un kendi sıfırlaması stabil çalışmıyor. Onu yapacağına format atma daha iyidir. Ayrıca format atmaya çalışırken PC nasıl elinizde kaldı merak ediyorum. Ben ilk formatımı deneme yanılma yöntemi ile atmıştım "boot" menüdeki neredeyse her ayarı değiştirip denedikten sonra doğrusunu buldum, ben bunu yaptım PC elimde kalmadı, sizin nasıl kaldı acaba?

BIOS eskiydi USB'yi aktifleştirmem için birkaç adım aldım dediğim gibi yaptım sonra USB'yi bulması için 3 saat ayarları kurcaladım önüme ne gelirse yani çeviriden bakıp internetten araştırıp o BIOS'u keşfettim sonunda USB görüyordu fakat USB ile başlatmıyordu en son kurulumdayken hemen kendini tekrar başlattı ve tekrar kurulum %69 lardaydı onlarca reslemeden sonra açıldı ancak her gün mavi ekran aldım en son sinirlenip geri 7'ye geçtim.

aslında mavi ekranı ben yedirdim çünkü bölümlendirdiğim hard diskti ve d olarak kurulum yapmıştım ha onu silsem fln deney gibi bişe oldu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı