Windows 10 format sırasında 0x0000225 hatası

resul1967

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, sistemime birkaç yeni parça ekledim ve format atmak istiyorum fakat iki seferdir aynı sorunla karşılaşıyorum. İlk önce Windows 10 64 Bit yükledim, aynı hatayı aldım ama bunu USB'ye 2-3 defa tekrardan indirerek gerek Rufus gerek Windows'un aracından yaptım, gene aynı. Sonra Win 7 64 Bit'e döndüm, gene aynı sorunla karşılaştım.

IMG_20191101_184532.jpg

0x0000225 hatası veriyor.

Sistemim:
  • (2x2) 4GB 800 MHz DDR4
  • 120 GB SSD
  • HD AMD 6450
  • MSI K9n6PGM anakart
  • AMD Athlon 64 X2 4200
SSD, ekran ve RAM'leri yeni taktım. Sizce hangi işletim sistemini yüklemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, sistemime birkaç yeni parça ekledim ve format atmak istiyorum fakat iki seferdir aynı sorunla karşılaşıyorum. İlk önce Windows 10 64 Bit yükledim, aynı hatayı aldım ama bunu USB'ye 2-3 defa tekrardan indirerek gerek Rufus gerek Windows'un aracından yaptım, gene aynı. Sonra Win 7 64 Bit'e döndüm, gene aynı sorunla karşılaştım.

Eki Görüntüle 454650

0x0000225 hatası veriyor.

Sistemim:
  • (2x2) 4GB 800 MHz DDR4
  • 120 GB SSD
  • HD AMD 6450
  • MSI K9n6PGM anakart
  • AMD Athlon 64 X2 4200
SSD, ekran ve RAM'leri yeni taktım. Sizce hangi işletim sistemini yüklemeliyim?
Bence ne Windows 7'yi kur nede Windows 10'u, Windows 8.1'i dene derim, farklı bir USB ve farklı bir İSO dosyası ile kurmayı dene.

Windows yükleme diskinden açıp. Bilgisayarı onar tıklayın. Komut satırını açıp sırası ile şu komutları yazmayı deneyin. Daha sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Alternatif olarak BIOS Secure Boot kapatıp Legacy Boot açmayı deneyebilirsin.
bootrec /scanos
bootrec /rebuildbcd
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot

Son düzenleme:
Nasıl iso dosyasını doğrulayacağım ve şuan bilgisayar açılmıyor nasıl uefi olup olmayacağına bakacağım, birde yeni indireceğim iso win10 64 bitmi olsun 32 biti deniyimmi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı