Windows 10 format sırasında "Bu bölümü biçimlendirirseniz" hatası

Kalzeruth

Hectopat
Şu anda Windows 10 formatı atıyorum fakat fotoğraflarda göründüğü üzere boş alan toplam boyut kadar değil. Neden bu şekilde? Biçimlendir dediğim zaman da "bu bölümde bilgisayarınızın üreticisinin sağladığı önemli dosyalar veya uygulamalar olabilir. Bu bölümü biçimlendirirseniz, bölümde bulunan veriler kaybolur." uyarısı alıyorum ve bu uyarıyı büyük boyutlu olan 2 diskte de alıyorum. Ne yapmalıyım?

16264568240506578450299113123861.jpg

Dosya Ekleri

• 16264568482012719202854108330002.jpg
    16264568482012719202854108330002.jpg
    193,9 KB · Görüntüleme: 58
Şu anda Windows 10 formatı atıyorum fakat fotoğraflarda göründüğü üzere boş alan toplam boyut kadar değil. Neden bu şekilde? Biçimlendir dediğim zaman da "bu bölümde bilgisayarınızın üreticisinin sağladığı önemli dosyalar veya uygulamalar olabilir. Bu bölümü biçimlendirirseniz, bölümde bulunan veriler kaybolur." uyarısı alıyorum ve bu uyarıyı büyük boyutlu olan 2 diskte de alıyorum. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 1109731

Normal her formatta aynısı olur. Formata engel bir durum yok.

Biçimlendirmeye çalıştığınız diskte ne var.
Yani oyunlar felan yüklüydü. Ekran kartının driverını manuel olarak yüklemek durumunda kalmıştım. Onlar var silmediysem. Ama 2 diskte de olması garip. Belki de ben unutmuşumdur.
Normal her formatta aynısı olur. Formata engel bir durum yok.
Yani biçimlendirirsem kalıcı bir zarar ortaya çıkmaz değil mi?

Peki. Güveniyorum size teşekkürler. Bir de fark ettiyseniz en üstte türü sistem olan da aynı şekilde. Boyutu küçük diye ellemeyi düşünmüyorum ama siz ne dersiniz?

Hepsini silmeniz tavsiye ederim. Bir sıkıntı olmayacaktır. Sonuçta format atıyorsunuz.
Nasıl işaretleyebileceğimi söylerseniz tabii ki.

Mesajımın yanındaki tik işaretine tıklamanız yeterli.

Yani oyunlar falan yüklüydü. Ekran kartının driverını manuel olarak yüklemek durumunda kalmıştım. Onlar var silmediysem. Ama 2 diskte de olması garip. Belki de ben unutmuşumdur.

Oyunmuş driverlarmış her şey silinir. Ama Windows 10 senin için bulabildiği tüm driverları yükler.
Hangi çözüm hoşunuza gittiyse çözüldü olarak işaretleyiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı