Çözüldü Windows 10 format sırasında siyah ekranda takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Iori Yagami

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle Microsoft'un kendi Media Creation Tool'undan denedim format atmayı. Ama format ekranı bir türlü gelmedi. Siyah ekranda takılı kaldı. Belki kullandığım BIOS sürümü eski olduğu içindir dedim. Rufus ve Windows 10 ISO indirip tekrar format atmayı denedim ama yine aynı siyah ekranda kaldım. Önceden de birçok kez format atmıştım. Ama böyle bir hatayla karşılaşmamıştım. Sorunu çözmek için fikri olan varsa yazabilirse çok iyi olur. Bu arada USB'ye ISO'yu BIOS sürümü eski diye MBR seçeneğini seçip yazdırdım.

Çözüm
Hocam o normal. Tek azıcık fazla sabır gerektiriyor. Bende yaparken aynısını oluyor. Bayağı beklerseniz format menüsü açılır. Bir de USB'den yapmanızı öneririm.Formattan önce anakart mbr mi gpt mi diye araştırın.
Hocam o normal. Tek azıcık fazla sabır gerektiriyor. Bende yaparken aynısını oluyor. Bayağı beklerseniz format menüsü açılır. Bir de USB'den yapmanızı öneririm.Formattan önce anakart mbr mi gpt mi diye araştırın.

Çözüm
Tamamdır hocam. Eğer olursa yarın söylerim size de.

Cidden bekleyince geliyormuş ekran. Sadece biraz sabır gerekli.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı