Windows 10 format sonrası "CONFIG_INITIALIZATION_FAILED" hatası

I.Catalyildiz

Kilopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Selam arkadaşlar, iyi Sosyaller. Birkaç gündür bir problem ile karşı karşıyayım. Uupdump sitesinden Windows imaj dosyasını indirip NTLite ile düzenledikten sonra format atmak istediğim sistemde "CONFIG_INITIALIZATION_FAILED" hatası alıyorum. Hiçbir şekilde hatadan kurtulamıyorum. Sebebi nedir ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise çok memnun olurum. İyi Sosyaller.

Normal ISO kurulum yapmayi deneyin. Kendi ISO dosyaniz sorunlu olabilir.

NTLite ile düzenleyecek bilgiye sahip birine normal ISO ile kurulum yapmayı deneyin diyorsun arkadaşım sence normal ISO dosyasını denememiş miyimdir? Normal ISO'da zaten arıza yok uupdumptan indirdiğim ISO dosyasını kurcalamadan direkt olarak yüklediğimde de sorun vermiyor asıl sorun NTLite ile wim dosyasını düzenledikten sonra hata veriyor olması. Aynı XML kayıt dosyası ile yaklaşık 1 yıldır sistem hazırlıyorum NTLite üzerinden bu zamana kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Şu anki karşılaştığım sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum.

@I. Catalyildiz,
Dump olmadığı süreçte bulmamız zor.
Buradaki yönergelere bakarak kendiniz yeni bir sistem yapmayı dener misiniz?

Hatayı buldum galiba. Şimdi öncelikle olay şu. Ana sistemim Windows 11 22H2 22621.755 sürüm numaralı sistem. Biraz önce ikinci bilgisayarımda NTLite kurup aynı ayarları aynı şekilde o sistemde yaptım ve format attım. Sonuç ikinci bilgisayarda yaptığım sistemde format sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Sorun ana bilgisayarımdan kaynaklı ana bilgisayarımda yaptığım tüm sistemler hata veriyor. NTLite kaldırıp yükledim sonuç gene aynı. Buradan yola çıkarsak yapılabilecek birkaç yol var ya format atıp yeniden bir sistem kuracağım veya sorunu tam anlamıyla çözmek için problemin kendisini bulmam gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…