Windows 10 format sonrası durmadan reset atıyor

Muhtemel sorun grafik kartı veya ses driverından kaynaklanıyor. DDU indir. Güvenli moda geçip internet kablonu çıkar ve hem ses hem görüntü driverlarını kaldır. Her ikisi de kalkmadan internetin bağlı olmasın çünkü başlangıçta direk driver indirmeye başlamasın. İkisini de kaldırdıktan sonra normal olarak yeniden başlat bak bakalım sorun devam ediyor mu? Etmiyorsa internet kablonu takıp ayarlardan güncelleştirme kısmına gelip güncelleştirmeleri denetle o direk driverları kuracaktır.

Hocam bu uyarıyı internette gezinirken mi yoksa Windows açılır açılmaz bu uyarı geliyordu ben bu hatayı geçen yaz almıştım ben ekran kartı,ağ bağdaştırıcısı sürücü güncelleştirmesi yapmıştım düzelmişti bir de mavi ekran kodunun yanında .nys adlı daha bir şey yazıyordu onu da yazıp bir bakın yanlışım varsa düzeltin.
Açılır açılmaz değil bir süre kullandıktan sonra alıyorum bu hatayı. Yani evet internette gezinirken genel olarak.

Muhtemel sebep sürücü yüklerken hatalı yüklenmiş. Bilgisayarı belli bir süre açık tutabilirse sürücüleri kaldırtacağım.
Sürücülerden kaynaklı olabileceğini birkaç sitede görüp en son sürücüleri kaldırdım fakat yine fayda etmedi malesef. BIOS sürümüm 2017’den kalmaydı ve 22.01.2019 tarihli sürücüyü kurduktan sonra bu hatayı almaya başladım. Herhangi bir bağlantısı olabilir mi?

Sürücüleri güvenli modda DDU benzeri bir programla kaldırmadığınız sürece tüm kırıntıları kalkmaz. Bu yüzden yeni yüklenen driverlar da sıkıntı yaşar. Dediğim şekilde denemenizi öneririm.
Hemen deneyip sonucu buraya yazacağım.
Muhtemel sorun grafik kartı veya ses driverından kaynaklanıyor. DDU indir. Güvenli moda geçip internet kablonu çıkar ve hem ses hem görüntü driverlarını kaldır. Her ikisi de kalkmadan internetin bağlı olmasın çünkü başlangıçta direk driver indirmeye başlamasın. İkisini de kaldırdıktan sonra normal olarak yeniden başlat bak bakalım sorun devam ediyor mu? Etmiyorsa internet kablonu takıp ayarlardan güncelleştirme kısmına gelip güncelleştirmeleri denetle o direk driverları kuracaktır.
DDU ile dediğiniz gibi ses ve grafik kartı driverlarını güvenli modda ethernet kablosu çekili bir şekilde kaldırdım. Şuanda ekran çözünürlüğüm 1024x768. Şimdi aynı hatayı alıp almadığımı görmek için ethernet kablosunu takmadan beklememi mi öneriyorsunuz?
Sürücüleri güvenli modda DDU benzeri bir programla kaldırmadığınız sürece tüm kırıntıları kalkmaz. Bu yüzden yeni yüklenen driverlar da sıkıntı yaşar. Dediğim şekilde denemenizi öneririm.
Aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı