Windows 10 Format Sorunu

fatihberis123

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar. Size bir sualim olacak.
Öncelikle bugün bilgisayarıma Windows 10 formatı atacaktım usb ile ilk önce formata başlamadan 100 gb'lık ek sürücü açtım ve içine yedeğini alıcağım dosyaları koydum yaklaşık 80 gb sonra usb'yi takıp bilgasayara reset atıp formatı başlattım her şey normal giderken disk oluşturma yerine geldim orada yedek hariç her şeyi sildim ve ayrılamış olan bölüme tıklayarak yeni dedim ama disk oluşturmama hatası verdi ve olmadı. Sorunu biraz araştırdım yine bu sitede Recep Abi'nin bir çözümü vardı ama onda yedek olan dosyalarıda siliyodu başka yerlerde de baktım yine yedek silinmeliydi. Ben silinmesini istemiyorum. Var mı derdime derman olabilecek?

Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar. Size bir sualim olacak.
Öncelikle bugün bilgisayarıma Windows 10 formatı atacaktım USB ile ilk önce formata başlamadan 100 GB'lık ek sürücü açtım ve içine yedeğini alacağım dosyaları koydum yaklaşık 80 GB sonra USB'yi takıp bilgasayara reset atıp formatı başlattım her şey normal giderken disk oluşturma yerine geldim orada yedek hariç her şeyi sildim ve ayrılamış olan bölüme tıklayarak yeni dedim ama disk oluşturmama hatası verdi ve olmadı. Sorunu biraz araştırdım yine bu sitede Recep Abi'nin bir çözümü vardı ama onda yedek olan dosyaları da siliyordu başka yerlerde de baktım yine yedek silinmeliydi. Ben silinmesini istemiyorum. Var mı derdime derman olabilecek?

Aynı sorun bende de vardı. Diskinin GPT mi MBR mi olduğuna iyice bak ve ona göre format at. Benim bilgisayarım MBR diskti ve GPT yapmaya çalıştığımda aynı hatayı almıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı