Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 5 Mart 2021 #31 Bat1kaNN dedi: Tam olarak nerede çıkıyor yani işlemlerdemi performans tamı? Çünkü işlemler ve kullanıcılarda %100 cpu diyor ve altta bir tane bile program yok Genişletmek için tıkla...
Bat1kaNN dedi: Tam olarak nerede çıkıyor yani işlemlerdemi performans tamı? Çünkü işlemler ve kullanıcılarda %100 cpu diyor ve altta bir tane bile program yok Genişletmek için tıkla...
W Westkan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #32 Nerdeki ileri butonu tam olarak takılı kaldiğım yermi?
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 5 Mart 2021 #33 Bat1kaNN dedi: Nerdeki ileri butonu tam olarak takılı kaldiğım yermi? Genişletmek için tıkla... Evet o ekran da böyle bi seçenek yoksa format attığın cd yi çıkart öyle açmayı dene pc yi
Bat1kaNN dedi: Nerdeki ileri butonu tam olarak takılı kaldiğım yermi? Genişletmek için tıkla... Evet o ekran da böyle bi seçenek yoksa format attığın cd yi çıkart öyle açmayı dene pc yi
W Westkan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #34 Eskilerdenn dedi: Evet o ekran da böyle bir seçenek yoksa format attığın CD'yi çıkart öyle açmayı dene PC'yi Genişletmek için tıkla... Orada ileri deyince yine aynı yere atıyor ama bilgisayarı açarken CTRL+alt+delete yaptığımda dediğiniz yer açılıyordu ama şu an oda açılmıyor Eskilerdenn dedi: Evet o ekran da böyle bi seçenek yoksa format attığın cd yi çıkart öyle açmayı dene pc yine yaptım becerdim açtım dediğiniz ekranı adımları uygulicam şimdi Genişletmek için tıkla... Eskilerdenn dedi: Eki Görüntüle 908207 Genişletmek için tıkla... Gelişmiş önyüklemeyi bulamadım
Eskilerdenn dedi: Evet o ekran da böyle bir seçenek yoksa format attığın CD'yi çıkart öyle açmayı dene PC'yi Genişletmek için tıkla... Orada ileri deyince yine aynı yere atıyor ama bilgisayarı açarken CTRL+alt+delete yaptığımda dediğiniz yer açılıyordu ama şu an oda açılmıyor Eskilerdenn dedi: Evet o ekran da böyle bi seçenek yoksa format attığın cd yi çıkart öyle açmayı dene pc yine yaptım becerdim açtım dediğiniz ekranı adımları uygulicam şimdi Genişletmek için tıkla... Eskilerdenn dedi: Eki Görüntüle 908207 Genişletmek için tıkla... Gelişmiş önyüklemeyi bulamadım
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 5 Mart 2021 #35 Bat1kaNN dedi: Orada ileri deyince yine aynı yere atıyor ama bilgisayarı açarken CTRL+alt+delete yaptığımda dediğiniz yer açılıyordu ama şu an oda açılmıyor Gelişmiş önyüklemeyi bulamadım Genişletmek için tıkla... Başka bi format cd si veya usb si bulabilirsen tekrardan format atmayı dene bence senin kullandıgın cd de eksik dosyalar var
Bat1kaNN dedi: Orada ileri deyince yine aynı yere atıyor ama bilgisayarı açarken CTRL+alt+delete yaptığımda dediğiniz yer açılıyordu ama şu an oda açılmıyor Gelişmiş önyüklemeyi bulamadım Genişletmek için tıkla... Başka bi format cd si veya usb si bulabilirsen tekrardan format atmayı dene bence senin kullandıgın cd de eksik dosyalar var
W Westkan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #36 Eskilerdenn dedi: Başka bi format cd si veya usb si bulabilirsen tekrardan format atmayı dene bence senin kullandıgın cd de eksik dosyalar var Genişletmek için tıkla... Ben cd veya usb kullanmadımki
Eskilerdenn dedi: Başka bi format cd si veya usb si bulabilirsen tekrardan format atmayı dene bence senin kullandıgın cd de eksik dosyalar var Genişletmek için tıkla... Ben cd veya usb kullanmadımki
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 5 Mart 2021 #37 Eskilerdenn dedi: Başka bi format cd si veya usb si bulabilirsen tekrardan format atmayı dene bence senin kullandıgın cd de eksik dosyalar var Genişletmek için tıkla... Konuyu okumamışsınız sanırım formatı kurtarma menüsünden atmış. Bat1kaNN dedi: Hocam yine o takıldığım ekran geldi ileri diyeyim mi yoksa CMD'ye bir şey yazicak miyım? Genişletmek için tıkla... Hocam düz bir şekilde ileri deneyin şimdi.
Eskilerdenn dedi: Başka bi format cd si veya usb si bulabilirsen tekrardan format atmayı dene bence senin kullandıgın cd de eksik dosyalar var Genişletmek için tıkla... Konuyu okumamışsınız sanırım formatı kurtarma menüsünden atmış. Bat1kaNN dedi: Hocam yine o takıldığım ekran geldi ileri diyeyim mi yoksa CMD'ye bir şey yazicak miyım? Genişletmek için tıkla... Hocam düz bir şekilde ileri deneyin şimdi.
W Westkan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #38 Sefa70 dedi: Konuyu okumamışsınız sanırım formatı kurtarma menüsünden atmış. Hocam düz bir şekilde ileri deneyin şimdi. Genişletmek için tıkla... Malesef yine aynı yere attı
Sefa70 dedi: Konuyu okumamışsınız sanırım formatı kurtarma menüsünden atmış. Hocam düz bir şekilde ileri deneyin şimdi. Genişletmek için tıkla... Malesef yine aynı yere attı
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 5 Mart 2021 #39 Bat1kaNN dedi: Malesef yine aynı yere attı Genişletmek için tıkla... Hocam hiç masaüstüne ulaşabiliyormusunuz?
Bat1kaNN dedi: Malesef yine aynı yere attı Genişletmek için tıkla... Hocam hiç masaüstüne ulaşabiliyormusunuz?
W Westkan Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #40 Sefa70 dedi: Hocam hiç masaüstüne ulaşabiliyormusunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bat1kaNN dedi: Hayır. Ulaşamıyorum hiç bir şekilde Genişletmek için tıkla...
Sefa70 dedi: Hocam hiç masaüstüne ulaşabiliyormusunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bat1kaNN dedi: Hayır. Ulaşamıyorum hiç bir şekilde Genişletmek için tıkla...