Tam olarak nerede çıkıyor yani işlemlerdemi performans tamı?
Çünkü işlemler ve kullanıcılarda %100 cpu diyor ve altta bir tane bile program yok
Tam olarak nerede çıkıyor yani işlemlerdemi performans tamı?
Çünkü işlemler ve kullanıcılarda %100 cpu diyor ve altta bir tane bile program yok
Evet o ekran da böyle bi seçenek yoksa format attığın cd yi çıkart öyle açmayı dene pc yiNerdeki ileri butonu tam olarak takılı kaldiğım yermi?
Evet o ekran da böyle bir seçenek yoksa format attığın CD'yi çıkart öyle açmayı dene PC'yi
Evet o ekran da böyle bi seçenek yoksa format attığın cd yi çıkart öyle açmayı dene pc yine yaptım becerdim açtım dediğiniz ekranı adımları uygulicam şimdi
Gelişmiş önyüklemeyi bulamadım
Başka bi format cd si veya usb si bulabilirsen tekrardan format atmayı dene bence senin kullandıgın cd de eksik dosyalar varOrada ileri deyince yine aynı yere atıyor ama bilgisayarı açarken CTRL+alt+delete yaptığımda dediğiniz yer açılıyordu ama şu an oda açılmıyor
Gelişmiş önyüklemeyi bulamadım
Ben cd veya usb kullanmadımkiBaşka bi format cd si veya usb si bulabilirsen tekrardan format atmayı dene bence senin kullandıgın cd de eksik dosyalar var
Konuyu okumamışsınız sanırım formatı kurtarma menüsünden atmış.Başka bi format cd si veya usb si bulabilirsen tekrardan format atmayı dene bence senin kullandıgın cd de eksik dosyalar var
Hocam düz bir şekilde ileri deneyin şimdi.Hocam yine o takıldığım ekran geldi ileri diyeyim mi yoksa CMD'ye bir şey yazicak miyım?
Malesef yine aynı yere attıKonuyu okumamışsınız sanırım formatı kurtarma menüsünden atmış.
Hocam düz bir şekilde ileri deneyin şimdi.
Hocam hiç masaüstüne ulaşabiliyormusunuz?Malesef yine aynı yere attı
Hayır.Hocam hiç masaüstüne ulaşabiliyormusunuz?
Hayır. Ulaşamıyorum hiç bir şekilde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.