Sefa70
Hectopat
Komut isteminden start msedge yazın.Hayır.
Tarayıcı açılırsa temiz kurulum yapacağız açılmazsa usb bellek ile format atmaktan başka çare yok gibi.
Komut isteminden start msedge yazın.Hayır.
Biosa girip ilk yükleme seçeneğini USB yap dene olmazsa Harddisk i seç dene.Hayır.
Usb bellek veya cd kullanmıyor ve hala usb bellek yap diyorsun ilk sırayı.Biosa girip ilk yükleme seçeneğini USB yap dene olmazsa Harddisk i seç dene.
Bi çözüm varken denemesin mi yani ?Usb bellek veya cd kullanmıyor ve hala usb bellek yap diyorsun ilk sırayı.
Yazmaya çalıştığınız olmayan bir şeyi deneyin.Bi çözüm varken denemesin mi yani ?
Hocam ben yeniden başlattım oldu çok tesekkür ederim ne yapsam azdır vallahideYazmaya çalıştığınız olmayan bir şeyi deneyin.
Usb bellek olmadan nasıl ilk sıraya alabilir?
Temiz kurulum yapıyorum şuanHocam ben yeniden başlattım oldu çok tesekkür ederim ne yapsam azdır vallahide
Hiç bişey yapmadan mı düzeldi ?Hocam ben yeniden başlattım oldu çok tesekkür ederim ne yapsam azdır vallahide
Temiz kurulum yapıyorum şuan
Evet bende anlamadımHiç bişey yapmadan mı düzeldi ?
İyi bariEvet bende anlamadım
Konu kilit
Elinizde usb bellek yoksa aşağıdaki rehberimden yapabilirsiniz temiz kurulum.Evet bende anlamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.