Windows 10 Geç Açılma

25701

Kilopat
Arkadaşlar merhaba.

Hp Pavilion 15 - P015ST Windows 8.1 yüklü laptopum vardı Windows 10 temiz kurulum yaparak yükselttim. Bunu yapmadan önce HP sitesinden laptopuma ait Windows 10 ile ilgili BIOS güncellemesini yaptım. Kurulumu sorunsuz olarak bitirdim. Lakin şöyle bir sorun var laptopu açtığımda HP Logosu ekranında çok uzun süre bekliyor (Windows 10 açılırken dönen halkada logonun alt tarafından dönüyor) ki bu süre 1.30 ile 1.40 dk arası sürüyor. Daha sonra HP logosu gidiyor ve 3-4 saniye sonra şifre ekranı geliyor.

Denediklerim

Birkaç defa sıfırdan kurulum yaptım (Windows 10 Windows yükleyiciyi kullanarak indirdim. Windows 10 Home ve Pro olarak farklı versiyon denedim)
-BIOS'u güncelledim
-UEFI kurulum yaptım
-Windows 10 hızlı başlangıcı açıp kapatmak suretiyle denedim
-Driverları kendi sitesinden indirip kurdum ve güncelledim

Başka ne yapabilirim? Eğer sorunu çözemezsem Windows 8.1 tekrar dönücem galiba.

Arkadaşlar sorunu çözdüm galiba:

Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Bu konudaki 4) Sistem Yapılandırması: A maddesini uyguladım. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlattım lakin yine aynı yavaşlıkta başladı. Bilgisayarı yeniden başlat demeden direk kapattım daha sonra tekrar açtım 10 saniye gibi bir sürede açıldı.

Yalnız anlamadığım nokta yeniden başlat deyince neden bu kadar geç açılıyor anlayamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı